Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 5. měsíc (1.5.2017 - 31.5.2017)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Než půjdete někam, kde potřebujete zapůsobit, musíte důkladně promyslet taktiku. Naštěstí patříte k lidem, kteří instinktivně ví, jak se kde mají chovat a taky to dělají. Nejdete zbytečně do konfliktu tam, kde můžete s lidmi vyjít po dobrém a v klidu. Váš přístup se vám bude moc hodit zejména v době, kdy budete jednat o penězích. Svůj návrh představíte tak elegantně, že druhé straně nezbude, než souhlasit.

Býk

Kromě toho, co děláte v práci, musíte věnovat péči vylepšení svého bydlení. Měsíc je příznivý zejména pro malování, nové rozestavení nábytku, nákup nových záclon a závěsů a podobné akce. Ošidit byste neměli ani zahrádku! Vyčleňte si na ní místo pro meditační koutek, kde můžete přemýšlet nad záhadami vesmíru nebo promýšlet své další životní a pracovní plány.

Blíženci

Práce je fůra, ale vy ji zvládnete rychle a bez potíží. Je jenom potřeba, abyste si to, co máte udělat, dokázali správně seřadit a dobře rozplánovat. Následně musíte požádat o pomoc svého životního druha. Naštěstí máte vedle sebe rozumného člověka, který chápe, že jsou chvíle, kdy jsou pro vás profesní záležitosti přednější než on, a který kvůli tomu nedělá zbytečné dusno.

Rak

V souboji s rivaly nezvítězíte, protože je to nad vaše síly. Ve chvíli, kdy boj přijde na ostří nože, hrozí, že se leknete a couvnete - a to přesně v momentě, kdy byste naopak měli přejít do útoku. Kdybyste se dokázali domluvit, bylo by to moudřejší. Jako rozumní lidé pochopíte, že je zbytečné, abyste plýtvali silami a energií na boje, které stejně vyhrát nemůžete.

Lev

Aktivujte své diplomatické talenty! Z neveřejných zdrojů se můžete dozvědět spoustu zajímavých věcí, ale bylo by rozumné, kdybyste o svých informacích nemluvili nahlas. Pokud vám je někdo sdělí, zareagujte tak, jako byste je slyšeli poprvé. V klidu si pak předem promyslete, jak na ně zareagujete a co dobrého z nich pro sebe a svou kariéru vytěžíte.

Panna

Bez výjimky navštivte veškeré charitativní akce, na které vás pozvou. Uděláte dobrý skutek a zároveň se na nich seznámíte se spoustou zajímavých lidí. Na společné podnikání nebo jiné podobné aktivity to sice zatím nevypadá, ale to momentálně něčemu nepřekáží. Ve své oficiální práci toho máte tolik, že byste na další aktivity stejně neměli ani čas, ani prostor.

Váhy

Ve chvíli, kdy vám partner začne mluvit do života s tím, že on nejlépe ví, co je pro vás dobré, máte co dělat, abyste se ovládli a neudělali pořádný kravál. Ve chvíli, kdy pochopíte, že je jenom hlásnou troubou názorů svých rodičů, se však naštvete už definitivně. To, co předkům svého milovaného řeknete, nebude sice diplomatické, ale zase to bude stoprocentně pravdivé.

Štír

Zatímco se ostatní naplno věnují svým profesním záležitostem, vy byste se měli věnovat svému soukromí. Seznamujte se se zajímavými lidmi, hledejte společné zájmy, které s nimi máte, a které vám poskytnou zajímavá témata k debatám. Letošní jaro je ve vašem případě velice štědré jak na nové kamarády, tak na ctitele. Užívejte si po všech stránkách, ale s rozhodnutím ohledně svého dalšího života ještě chvíli počkejte.

Střelec

Dokažte celému světu a hlavně sami sobě, že patříte k hráčům velkého formátu! Hrát budete o výši svého platu, kterou chce šéf udržet na úrovni co nejnižší, zatímco vy potřebujete, aby vám přidal. Své představy mu předložíte způsobem, který ho přinutí, aby přemýšlel, a taky pochopil, že vaše požadavky musí splnit, protože druhého tak kvalitního odborníka jen tak nenajde.

Kozoroh

Než něco koupíte (a na tom, co to je, opravdu nezáleží), měli byste se intenzivně zajímat o to, co vám vlastně prodávají. Jenom tak můžete zjistit, že dotyčná věc není kompletní, ale že jí něco zásadního chybí. V takovém případě neváhejte a z celé akce co nejrychleji vycouvejte. Lidí, kteří koupili dům, aniž by koupili i pozemek, na kterém stojí, je i bez vás dost!

Vodnář

Nápady, které ohledně své další pracovní kariéry máte, si nechte prozatím pro sebe. Vyhnete se tak situaci, kdy by se objevil někdo, kdo by se jich zmocnil a bez skrupulí je využil ve váš prospěch - a vy byste pak marně dokazovali, že jde o něco, co jste vymysleli vy. Když své myšlenky uplatníte až ve druhé polovině měsíce, bude jejich kladné přijetí jisté.

Ryby

Peněz máte dost, ale výdaje ještě větší. Pokud chcete jet na dovolenou, je nejvyšší čas, abyste s penězi začali zacházet jinak než dosud. Hned ve chvíli, kdy je dostanete do ruky, odneste část z nich na účet, k němuž nemáte zřízenou ani kartu, ani elektronické bankovnictví. Když se tak budete chovat do konce měsíce, sami budete překvapení částkou, kterou na výpisu uvidíte...

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA