Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 6. měsíc (1.6.2017 - 30.6.2017)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

I když se vám nechce, musíte se vracet k tomu, co jste v minulosti odložili s tím, že se to nějak vyřeší. Kromě toho musíte být opatrní i na veškeré úřední záležitosti. Než se rozhodnete, že při koupi nemovitosti složíte zálohu, měli byste vědět, co přesně kupujete. Vyhnete se tak situaci, kdy byste sice koupili dům, ale až potom zjistili, že vlastnictví pozemku pod ním je tak trochu sporné.

Býk

O tom, že pracujete s plným nasazením, nikdo nepochybuje. Teď je však čas, abyste začali přemýšlet i o svých koníčcích - především takových, jimž jste se dosud neměli čas věnovat. Kdybyste usoudili, že vám ke štěstí chybí třeba zahradní jezírko, neváhejte a najděte místo, kam ho umístíte. Půjde to rychle, protože partner je vaším návrhem nadšený a bude vám ze všech sil pomáhat.

Blíženci

I když obvykle podezíraví nebýváte, v tomto měsíci byste měli svůj přístup změnit. Pokud pracovní kolega zkonstatuje, že vidí, že toho máte opravdu hodně, a nabídne vám pomoc, je to sice příjemné, ale taky v tom číhá past. Jakmile si vaše okolí začne myslet, že se bez jeho pomoci neobejdete, budete jen těžko vysvětlovat, že ho z jeho strany byla výpomoc zcela dobrovolná.

Rak

Jako člověk, který bytostně miluje spravedlnost, to nemáte lehké. Rodinné záležitosti vašeho partnera vám v tomto směru připadají narušené - ale přesto uděláte dobře, když je budete hodnotit co nejméně. Váš miláček vás má sice rád a vašich názorů a rad si váží, ale ve chvíli, kdy usoudí, že jeho rodinu neberete dostatečně vážně, udělá naprosto zbytečný kravál.

Lev

Připravte se na dny, kdy budete fungovat jako záchranné kolo pro všechny, kteří si nevědí rady se svým životem. Největší překvapení však prožijete ve chvíli, kdy se s vámi přijdou poradit vaše vlastní děti. Snažte se ovládnout svůj smysl pro humor a z jejich problémů si nedělejte legraci. Vy byste sice nad něčím takovým mávli rukou, ale ony to řeší poprvé...

Panna

Jediné, co potřebujete, je důslednost a možná i tvrdost. Využijete jí ve chvíli, kdy vás někdo začne citově vydírat. Dotyčného vyslechněte, ale následně mu s veškerou elegancí vysvětlete, že s ním jeho hry hrát odmítáte. O své povaze se sice vzápětí dozvíte hodně nelichotivého, ale zase si můžete být jistí, že se neřídíte přáním někoho jiného, ale děláte jen to, co sami chcete.

Váhy

I když si slibujete, že se polepšíte, a nebudete všechno nechávat na poslední chvíli, dopadne to jako vždycky. Situaci navíc zkomplikuje váš partner, který usoudí, že vlastně nic neděláte, a pokusí se na vás přehodit část svých domácích povinností. V takové chvíli si můžete vybrat, zda se s ním pohádáte, nebo zda překonáte svou šetrnost a domů si objednáte placenou výpomoc.

Štír

I když se chlubíte tím, že klepy zásadně nesbíráte a na lidi, s nimiž se stýkáte, si děláte pouze svůj vlastní názor, tentokrát musíte ze své zásady polevit. Všechny informace, které se k vám ohledně vašich pracovních kolegů nebo zaměstnanců dostanou, bedlivě vyslechněte a pak nad nimi přemýšlejte. Vyhnete se tak situaci, kdy byste naletěli někomu, kdo je sice jako herec skvělý, ale s jeho charakterem je to daleko horší.

Střelec

Je potřeba, abyste svým rodičům a jejich záležitostem věnovali podstatně větší a intenzivnější pozornost, než dosud. V první řadě se musíte zajímat o veškeré papíry, které v poslední době podepsali. Pokud zjistíte, že podlehli vemlouvavému člověku, který jim až domů přinesl novou smlouvu na energie, musíte zasáhnout tvrdě až bezohledně. Líbit se jim to nebude, ale když jim vyčíslíte částku, o kterou by přišli, pochopí, že jiná cesta nebyla.

Kozoroh

Hlavně si uvědomte, že neumíte lhát! Ústy se o to sice můžete pokusit, ale když se někomu podíváte do očí, bude mu hned jasné, že sice říkáte jedno, ale myslíte si něco naprosto jiného. Pokud se chcete vyhnout ožehavé situaci, vyhýbejte se společnosti, kde se od vás takové jednání čeká. Má to i pozitivní výsledek, protože budete víc doma a podstatně méně utratíte.

Vodnář

Mezilidské vztahy jsou skvělé, vaše šance vynikající a nálada tak příjemná, že je dokonce i váš miláček spokojený. Nenapadnutelným způsobem zvládnete i firemního provokatéra. Když zjistí, že se u vás nechytá, a že se rozčilit nenecháte, sám se stáhne a nechá vás na pokoji. Za své nemalé výkony v oblasti mezilidských vztahů se odměňte alespoň malým dárkem z oblasti, na kterou je vám jindy líto peněz.

Ryby

Počítejte s velmi intenzivními debatami, které se týkají dovolené. Zatímco vy byste si moc rádi užívali klidu, dlouhého spánku a všech ostatních letních radostí, hodlá vás váš životní druh buď tahat po horách, nebo alespoň v krajním případě zkombinovat pobyt na pláži s výlety po památkách. Berte druhou možnost, protože tam je šance, že si alespoň občas odpočinete podle svých představ...

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA