Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 7. měsíc (1.7.2017 - 31.7.2017)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Naštěstí nemáte s trpělivostí větší potíže! Záhy zjistíte, že ji potřebujete zejména v práci, kde musíte stále dokola vysvětlovat něco, co je vám naprosto jasné, ale co vaši kolegové a především podřízení z neznámých důvodů nechápou. Další porci potřebujete doma. Tam budou děti chtít, abyste je pustili na prázdniny s lidmi, které neznáte, a nechápou, že se vám to nelíbí.

Býk

Jde o dny, které proběhnou v nalézání věcí, které jste už dávno považovali za ztracené. Bude to překvapivé, protože je najdete i na místech, která jste mnohokrát prohledali. Další náročnou disciplínou bude balení na dovolenou. Zatímco vy patříte k lidem, kteří mají s sebou rádi všechno, co by mohli potřebovat, váš partner vrčí, protože si myslí, že bude lepší, když pojedete nalehko.

Blíženci

To, že chcete mít všechnu práci hotovou co nejrychleji, je v naprostém pořádku. Zásadní problém je však v tom, že pracujete tak rychle, že můžete přehlédnout nedopatření, které je malé a nepodstatné, ale které vyznění a posléze i hodnocení vaší práce zbytečně shodí. Když zmírníte pracovní tempo a více času věnujete kontrole toho, co jste udělali, vyhnete se průšvihům, které by byly nepříjemné a navíc i zbytečné.

Rak

Opět budete jednou rádi, že jste diplomatičtí, a že i nepříjemné věci umíte podat tak, aby tím nikdo zbytečně netrpěl. Využijete to ve chvíli, kdy se vám po několika letech ozve člověk, kterého opravdu nepotřebujete vidět. Díky své povaze dokážete situaci namodelovat tak, že budete vypadat jako člověk, který je moc rád, že ho zase slyší, ale bohužel je tak zaneprázdněný, že osobní setkání tentokrát nevyjde.

Lev

Děje se přesně to, co je hodně riskantní a před čím vás rozumní lidé varovali. Teď je však čas, abyste si uvědomili, že riziko může sice občas vyjít, ale pravidlo to rozhodně není. Možná by bylo dobré, kdybyste se rozhodli, že jste dozráli a víc už riskovat nebudete. Z hlediska hvězd jde o rozhodnutí velmi rozumné, a vy byste v něm měli vytrvat.

Panna

Právní záležitosti, které musíte řešit, neodkládejte. Nebude to sice úplně příjemné, ale pořád to je lepší, než další zbytečné stresy. Na tom, že všechno bude právně ošetřené, trvejte i v případě, kdy vám všichni vysvětlují, že to se svou opatrností až zbytečně přeháníte. Chvil, kdy jste ustoupili a potom toho litovali, jste zažili už dost a další nepotřebujete!

Váhy

Dovolená bude letos opravdu výjimečná. Možná je to tím, že jste poprvé po dlouhé době nechali veškeré pracovní záležitosti za zavřenými dveřmi bytu, a rozhodli jste se, že si budete bez výčitek svědomí užívat všeho, co volné dny skýtají. Když si s sebou navíc vezmete foťák a to, co se vám zalíbí, nafotíte, můžete snímky poslat do časopisecké soutěže. Uznání je jisté!

Štír

Takže - skromnost stranou! Ve chvíli, kdy usoudíte, že opravdu potřebujete nový mobil, počítač nebo dokonce auto, musíte tuto otázku vyhlásit jako prioritu rodinného hospodaření. Doby, kdy jste ustupovali s tím, že nové přístroje potřebují děti, protože vy s nimi stejně neumíte pořádně zacházet a většinu aplikací ani nevyužijete, jsou pryč. Využijte prodlouženého víkendu a vyrazte na nákupy!

Střelec

S investicemi opatrně. Když už do něčeho hodláte vecpat větší peníze, musíte si dát pozor, aby bylo všechno v naprostém pořádku. Pokud kupujete byt, udělejte si čas a do lokality se zajděte podívat nejen přes den s realitním makléřem, ale i večer sami. Jen tak se vyhnete situaci, kdy byste až po nastěhování zjistili, že v domě sídlí hudební klub, jehož provoz končí hluboko po půlnoci.

Kozoroh

Když vám někdo vyčítá něco, za co nemůžete, dokážete se velice ohnivě bránit a z diskuse většinou odcházíte jako vítěz. Tentokrát ale riskujete hádky, kdy velice dobře víte, že pravda na vaší straně prostě není. Pokud víte, že na vítězství nemáte ani faktický ani morální nárok, zařaďte zpátečku a pokuste se pochopit, že jsou chvíle, kdy to bez kompromisu nepůjde.

Vodnář

Z toho, že v práci musíte zaskakovat za kolegy, si nic nedělejte. Pravděpodobně přijdete na to, že jejich práce není zdaleka tak obtížná a náročná, jak vám doposud namlouvali. Zvládnete ji v klidu, ale přesto byste měli mít rozum a to, že se vlastně o nic nejedná, zbytečně nezdůrazňovat. Zastupujete kolegy, s nimiž byste měli vycházet a ne si z nich dělat nepřátele!

Ryby

I když vás všichni vnímají jako velmi vyrovnaného člověka, který se snad ani rozčilit neumí, je všechno jinak. Sami nevíte, zda na vás tak působí vedro nebo vyčerpání po náročném konci pololetí, ale je vám jasné, že boucháte tam, kde si to nikdo nezaslouží. Zkuste před každým ostřejším slovem napočítat v duchu do desíti s tím, že opravdu nejde o věc, která by stála za hádku...

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA