Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 12. měsíc (1.12.2017 - 31.12.2017)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Hlavně se nepleťte do záležitostí, které se vás přímo netýkají. Okolí vám sice může vytýkat alibismus, ale situace je daleko složitější. Při vaší povaze by to nakonec dopadlo tak, že člověk, kterého se problémy bytostně týkají a jehož existenci ohrožují, by seděl a poplakával nad zlým světem, zatímco vy byste se starali o něco, s čím nemáte nic společného.

Býk

Hlavně se sami nepřiřazujte do skupiny lidí, kteří by na sobě měli šetřit, protože si nic kvalitního vlastně ani nezaslouží. Když se bude mluvit o vašem vlastním počítači, který si za své vlastní peníze kupujete, nenechte si namluvit, že nic kvalitního vlastně ani nepotřebujete. Chtějte stroj, který vám bude vyhovovat po funkční stránce, a zároveň se vám bude líbit i vzhledově.

Blíženci

Vytrvalá práce vám přináší značné peníze. Na své schopnosti můžete sice být právem pyšní, ale přesto byste měli být opatrní a nedávat své pozitivní pocity moc najevo. Když to uděláte, riskujete stav, kdy se kolem vás začnou shromažďovat davy, které z vás peníze začnou tahat. Vy je sice nějak akutně nepotřebujete, ale přesto byste je z ruky dávat neměli.

Rak

Nastává doba, kdy byste měli myslet nejdříve na sebe a až potom na ostatní. Jakmile se v práci začne mluvit o nejrůznějších posunech, netajte se s tím, že máte zájem o vyšší postavení. Zajímá vás zejména proto, že by tam byla podstatně zajímavější práce, než je tak, kterou děláte nyní. To ale nikomu nevysvětlujte, protože by to kolegové stejně nepochopili.

Lev

Opět hrozí, že si naběhnete na dobře známé vidle. Než se rozhodnete dát znovu šanci člověku, který vás už několikrát zklamal, dobře si to rozmyslete. Může se sice tvářit jako ztělesněná nevinnost a tvrdit vám, že se zásadně změnil, ale skutečnost není zdaleka tak jednoznačná. Dokud vás potřebuje, chová se slušně - a jakmile vás potřebovat přestane, vrátí se do starých kolejí.

Panna

Váš pracovní potenciál je daleko vyšší, než si sami myslíte. Opravdu by bylo dobré, kdybyste alespoň jednou poslechli kamarády a místo hrdého sezení v koutě v práci i v soukromí nahlas řekli, co vlastně chcete a o co stojíte. Překvapení to bude zejména pro partnera. Zjistí, že ohledně budoucnosti máte stejné plány a hned vám v jejich uskutečňování nabídne spolupráci.

Váhy

Než se rozhodnete, že si vezmete půjčku nebo požádáte o hypotéku, zajímejte se o všechno, co je s tím spojené. Kromě své vlastní banky si zjistěte i podmínky, které nabízí konkurenční finanční ústavy. Když vám pomoc nabízejí známí, nestyďte se jejich pomoci využít. Mohou vám totiž zajistit podmínky, které jsou neveřejné a tedy podstatně příznivější než ty, které najdete na netu.

Štír

Počítejte s měsícem, kdy nevíte, kam dřív skočit. Kromě pracovních povinností vás čekají i nejrůznější společenské aktivity. Těm se nevyhnete a navíc se na ně musíte dobře připravit. Naštěstí máte dostatek dobrého vkusu a nové společenské roucho si pořídíte za velice příznivou částku. Nasaďte svůj okouzlující úsměv a běžte do společnosti zařizovat to, co se vám v rámci pracovní doby vyřídit nepodařilo.

Střelec

I když je zima a nevlídno, od vás se v rámci pracovních povinností chce, abyste se vrhli do plánování záležitostí, které se budou odehrávat ve vrcholném létě. Nebojte se, zvládnete to! Kromě své obvyklé práce však musíte počítat i s několika služebními cestami. Doma tím moc nadšení nebudou, ale vy jim už dokážete vysvětlit, že to momentálně jinak nejde.

Kozoroh

Úvahy o vaší další budoucnosti začínají nebezpečně nabírat na obrátkách. Najednou si uvědomujete, že musíte energicky říznout do záležitostí, kterým jste se až dosud vyhýbali. Pokud sami v tomto ohledu dostatek odvahy nemáte, požádejte osvědčeného kamaráda, aby šel na rozhodující jednání s vámi. Dovnitř ho sice nepustí, ale vám bude stačit, že je za dveřmi.

Vodnář

Kromě toho, co dělat musíte, byste si měli najít i to, co dělat jen chcete. Soustředěnou pozornost byste měli věnovat i vlastní relaxaci. Dostatek spánku není ve vašem případě luxus, ale nutnost. Když nejste dostatečně odpočatí, vaše výkonnost klesá a vy můžete zkazit i to, co jindy zvládáte naprosto bez problémů. Dostatek času, který věnujete sami sobě, funguje jako ta nejlepší investice, kterou si můžete dát.

Ryby

Konec roku je ve vašem případě vždycky spojený s řešením rodinných záležitostí. Plánujete společné akce, smiřujete rozhádané tetičky a organizujete sváteční návštěvy. Pozor byste si však měli dát na peníze, které do těchto akcí chcete investovat. Když jich dáte moc, budou mít všichni pocit, že se jen předvádíte - a když budete šetřit, ohodnotí vás jako lakomce.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA