Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 09. týden (26.2.2018 - 4.3.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

O tom, že erotiku opravdu potřebujete, nikdo, kdo vás jenom trochu zná, nepochybuje. Ve středu, kdy se slaví Valentýn, však o tom musíte přesvědčit zejména svého miláčka. Hrozí, že vám začne naznačovat, že ho máte jenom na sex a jinak vás nic nezajímá. Vy si to nemyslíte, takže hrozí, že z toho bude zcela zbytečná hádka. Kdybyste svého životního druha ale nejdříve naladili dobrou večeří, mohl by večer proběhnout velice harmonicky.

Býk

Sextil, který v úterý uzavírá Venuše z vašeho sektoru přátel s Plutem, vás nutí, abyste se chovali rozumně. To, že o vás někdo projeví erotický zájem, ještě neznamená, že mu musíte rovnou padnout kolem krku. Bude daleko lepší, když si dopřejete čas, kdy zjistíte, zda o tohoto člověka vůbec stojíte. Když veškeré intimnější kontakty odložíte až na příští týden, bude to lepší.

Blíženci

O tom, že se vám líbí někdo jiný, než miláček, mu vyprávět opravdu nemusíte. Kdybyste navíc přiznali, že je to hollywoodská star, měl by pocit, že jste se už úplně zbláznili. Spokojte se s ním, že při intimních chvílích můžete mít zavřené oči a představovat si, že se právě milujete s touto nadpozemskou krásou. Na kvalitu toho, co prožíváte, to bude mít velmi pozitivní vliv!

Rak

V tom, co k vám cítí váš erotický partner, se nevyznáte a vlastně se o to i přestáváte snažit. Naprosto vám stačí, že si rozumíte v posteli. Po zkušenostech z předchozích vztahů, kdy jste si v názorech sice rozuměli, ale v posteli to byla bída s nouzí, si vyloženě užíváte společnosti člověka, který si s vámi sice moc nepovídá, ale zase přesně ví, co má dělat, abyste si v sexu neměli na co stěžovat.

Lev

Všechno vás nějak míjí. Pro partnera a jeho erotickou spokojenost jste sice schopni udělat opravdu hodně, ale když k sexu nedojde, vůbec vám to nevadí. Dříve byste se možná rozčilovali, ale teď je vám to skoro až lhostejné. Pro vlastní uspokojení vám stačí, když si pustíte erotický film, nebo když použijete některou ze svých oblíbených hraček ze sex-shopu.

Panna

Hlavně si dejte pozor, abyste milostné umění svého partnera nesrovnávali se svou předchozí známostí. Váš partner by se opravdu naštval a vy byste se mu nemohli divit. Dejte sobě i miláčkovi čas, abyste si jeden na druhého zvykli. Když to uděláte, zjistíte, že jste v erotické loterii vyhráli opravdu jackpot. To, co s ním v blízké budoucnosti zažijete, by vám nikdo jiný nedal.

Váhy

V erotice prožíváte vysoce pozitivní období. Všechny problémy vás míjejí. S partnerem se domluvíte na všem. Když se vám do sexu nechce, nedělá kolem toho drama. Hlavně vás nesmí napadnout, že se k vám partner tak vstřícně chová proto, že mu na vás nezáleží. Není to pravda. Právě proto, že mu na vás záleží, vás do ničeho nenutí a ani nutit nebude.

Štír

Po erotické stránce si opravdu nemáte na co stěžovat. Venuše, která prochází vaším znamením, vám dodává chuť do života a touhu po poznání všeho nového. Navíc dokážete využít každé možnost, jak obohatit svůj erotický život. Kdyby bylo na vás, věnujete erotice celý víkend. Budete stále zkoušet něco nového a postaráte se, abyste se vy i partner cítili skvěle!

Střelec

To, že máte na erotiku chuť, je jedna věc, ale realita je s ní v naprostém a totálním rozporu. Váš partner zápasí s opravdu nepříjemnou virózou a o tom, že by se nechal přimět k nějakému laškování, nemůže být řeč. Navíc sami usoudíte, že by milování v takových podmínkách nestálo za nic. Partnera ujistíte, že vám to vůbec nevadí, a místo jiných aktivit mu uvaříte čaj.

Kozoroh

Kamarád, který by podle starého úsloví taky rád, se opět připomene. Pokud máte doma všechno v pořádku, odbudete jeho lépe či hůře maskované návrhy přesně mířeným vtípkem. Když to však doma jen trochu skřípe, usoudíte, že vlastně není potřeba, abyste zachovávali věrnost, a začnete si užívat. Bude se vám to tak líbit, že začnete důkladně přemýšlet, proč jste to vlastně neudělali dřív.

Vodnář

Přiznejte si, že vás váš miláček přitahuje zejména v extrémních podmínkách! Zatímco doma vás ani nenapadne, že byste ho měli začít svádět, na horách je všechno jinak. Najednou zjistíte, že vedle sebe máte velice přitažlivého člověka. Na svahu ho sledujete žárlivým pohledem a večer ho nepustíte z postele. Co kdyby tak za dveřmi číhal někdo, koho jeho přitažlivost láká stejně jako vás?

Ryby

Vzhledem k Venuši, která se nachází ve vašem znamení, se můžete těšit na zajímavý týden. Opravdu vám to sluší a navíc se najde spousta lidí, které vám to moc rádi řeknou. Pozvání na rande jen prší. Problém je v tom, že vy byste nový vztah rádi začali romantikou, zatímco ti, co vás zvou, doufají, že se rychle odvážete a všechno bleskovým tempem dospěje do sladkého finále.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA