Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 10. týden (5.3.2018 - 11.3.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Do kalendářního i astronomického (potažmo astrologického) jara je sice ještě daleko, ale to ve vašem případě roli nehraje. Vaše vlastní erotické jaro startuje 7. března v 00.47 Venuše, která se z Ryb přesouvá do vašeho znamení. Najednou pochopíte, že svého miláčka opravdu potřebujete - a to nejen do postele (i když i tam to bude neskutečně příjemné). Užívejte si lásky a erotiky v intenzitě, kterou vám ostatní znamení mohou jen závidět.

Býk

O tom, že byste si dopřáli v hotýlku nebo v útulném penzionu určeném pro hříšné dvojice, můžete klidně uvažovat. Přesto jde o myšlenky, které by měly zůstat spíše v akademické rovině. Zejména v první polovině týdne by všechno sice proběhlo tak, jak jste si přáli, ale vy byste přesto nebyli spokojení. Museli byste totiž zkonstatovat, že celá akce byla podstatně dražší, než by se vám líbilo.

Blíženci

To, že se váš partner celý váš společný život stará, abyste se nenudili, pro vás není nic nového. To, co dělá teď, je však i na vás moc. Nestále vám vysvětluje, že nejste jediní na světě, a dává najevo, že by si mohl bez problémů najit někoho jiného. Překonáte se a jeho řeči vydržíte, nebo mu zahnete za prvním rohem a budete se těšit z toho, že on sice mluví, ale vy konáte?

Rak

I když se obvykle prezentujete jako člověk, který romantiku potřebuje ze všeho nejvíce, tentokrát to probíhá jinak. Jasně dáváte najevo, že vás romantika nezajímá, protože je pro vás prioritní erotika ve všech podobách. Váš trvalý miláček bude rád, že jste se konečně probudili. U toho nového byste se však měli chovat opatrněji. Nechcete ho přece vyděsit!

Lev

Týden je normální, ale v neděli to bude to pravé! Dostáváte se pod vliv trigonu, který tvoří Mars s Uranem, a umíte si jeho vliv taky náležitě vychutnat. Miláčka už dopředu upozorníte, že ho z postele nepustíte. Naštěstí máte vedle sebe člověka, který je naladěný na stejnou vlnu. Jeho erotické nadšení je stejné, jako to vaše, takže se máte na co těšit.

Panna

Slunce, které prochází vaším partnerským sektorem, se opravdu stará, abyste se nenudili. K partnerovi, kterého máte, a k tomu, kterého si pěstujete takříkajíc na zapřenou, se momentálně přidá ještě jeden. Potíž je v tom, že vás na rozdíl od těch dvou prvních přitahuje jak po stránce psychické, tak po stránce erotické. Víte, že je to problém, který musíte řešit, ale upřímně si přiznáváte, že se vám do toho ani trochu nechce.

Váhy

Než si někoho pustíte do života, dejte si na to dostatek času. Opravdu není rozumné, abyste si ho hned brali domů. Kdybyste si na první erotický kontakt objednali hotel, bylo by to vzhledem k vaší povaze to nejlepší. Pokud se vám to bude líbit, můžete v prohlubování vztahu pokračovat - a pokud se vám to líbit nebude, můžete se ráno rozloučit a jít si každý po svém.

Štír

Když si to u miláčka potřebujete vylepšit, nebo když doufáte, že vám poskytne nějaké opravdu nadstandardní erotické služby, moc času na to nemáte! Musíte to zvládnout během pondělí a úterý, kdy je Venuše ještě v Rybách. Jakmile se ve středu těsně po půlnoci dostane do Berana, hrozí, že své erotické požadavky přeženete tak, že miláčka urazíte a pak budete mít po jakékoliv erotice utrum.

Střelec

Na to, že u svého erotického partnera nikdy nevíte, na čem s ním právě jste, jste už zvyklí a z míry vás to nijak nevyvede. Když však začne žertovat o tom, že dva jsou v posteli skoro málo a že by to chtěl zkusit ve třech, uvažujte. Jakmile převezmete jeho styl vtipkování, hrozí, že vám ještě do konce týdne přitáhne domů někoho, s kým bude tu trojku opravdu chtít zkusit.

Kozoroh

I když jste si slibovali, že si dáte s dobrodružstvím pokoj a žádné milence už shánět nebudete, opět se vám to nepodaří. Když se v neděli dostane Slunce do sextilu s Plutem ve vašem znamení, můžete se sice tvářit jako ztělesněná ctnost, ale signálům, které k vám někdo přitažlivý vysílá, odolat stejně nedokážete. Vyměníte si telefony a všechno bude rázem jasné.

Vodnář

Do bojů o svou lásku musíte vstupovat rafinovaněji, než jste to dělali dosud. Váš miláček nepotřebuje ani tak jistotu, že byste za něj v případě potřeby dýchali, jako pocit, že se s vámi nenudí a že ho dokážete alespoň jednou týdně překvapit. Využijte neděle, kdy je na vaší straně trigon mezi Marsem a Uranem, a kdy ho minimálně v erotice překvapit dokážete.

Ryby

Ve vašem staronovém vztahu není nic ztraceno! To, že jste se kdysi rozešli, neznamená, že mezi vámi nemůže vzniknout něco nového. Je potřeba, abyste začali od toho, co vám vždycky šlo a v čem jste si ladili. Jako výchozí bod může samozřejmě posloužit společný koníček nebo řešení praktických záležitostí, ale erotika by byla pro start opravdu nejlepší...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA