Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 11. týden (12.3.2018 - 18.3.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Zatímco na začátku týdne si můžete dělat všechno podle svého a jen se těšit pohledem na svého všestranně spokojeného miláčka, o víkendu je to jinak. Kritická může být zejména noc ze soboty na neděli. Váš vládce Mars se dostává do Kozoroha a miláčkovi se to s vámi přestává líbit. Má pocit, že jdete jen za svým uspokojením, zatímco to, co cítí on, je vám jedno. Mávnete rukou, nebo mu dokážete, že se mýlí?

Býk

Novoluní, které v sobotu probíhá ve vašem sektoru přátel, vám poskytuje spoustu materiálů k přemýšlení. Můžete uvažovat, zda si kamaráda necháte pouze jako kamaráda, nebo zda ho čas od času použijete i pro sex. Možnost číslo dvě byste měli alespoň vyzkoušet. Kamarád, který se s vámi radostně a bez zbytečných řečí o lásce oddává erotickým hrátkám, vůbec není k zahození.

Blíženci

Řešení některých mezilidských vztahů je nad vaše síly. Pokud jste momentálně ve stavu, kdy si nemůžete vybrat mezi dvěma, bylo by nejlepší, abyste se jich obou vzdali a dali šanci tomu třetímu. Musíte však počítat s tím, že jde o člověka, kterého budete muset hodně aktivně přemlouvat. Má pocit, že jste v erotice hodně, ale opravdu hodně přelétaví - a vy mu musíte vysvětlit, že to je uzavřená minulost.

Rak

O tom, jak se pozná osudový partner, nemusíte nijak důkladně přemýšlet. To, že jste narazili na někoho, kdo váš život zásadně ovlivní, vám dojde hned po prvním pohledu. Otázkou pak nebude, zda s ním do postele jít nebo nejít, ale jak to udělat tak, abyste k sobě dostali co nejrychleji. Naštěstí stačí, abyste se podívali na net, a vybrali z nabídky útulných penziónků ten nejkrásnější!

Lev

Do sobotního poledne máte v lásce zelenou! Mars prochází vaším sektorem romantiky a vy si můžete z četných ctitelů vybírat. Se sexem však zacházejte opatrně! Člověk, kterého si vezmete do postele, usoudí, že mu na základě jednoho erotického kontaktu na vás vzniklo právo. Vy mu budete jen marně vysvětlovat, že se mýlí, protože vy se ani po jeho vysoce nadprůměrných výkonech o svobodu připravit nedáte.

Panna

Když partnerka v černých krajkách a partner dokonale vyholený a ještě dokonaleji navoněný, je scénář celkem jasný. V tomto týdnu se však zbytečné otálení může vymstít! Pokud se pro takový večer rozhodnete, naplánujte si ho buď rovnou na pondělí, nebo si ho nechce až na sobotu nebo na neděli. Během týdne budete oba unavení a na převlékání do krajek ani na holení nebudete mít náladu.

Váhy

Počítejte s týdnem, který bude opravdu náročný. Vaše erotické potřeby a projevy navíc zásadně ovlivní úterní kvadratura mezi Venuší ve vašem partnerském sektoru a Saturnem. I když byste se moc rádi milovali, nějak na to nedojde. V pracovní části týdne si domů nosíte ze zaměstnání povinnosti. O víkendu pak místo sexu doháníte rodičovské resty a spánkový deficit.

Štír

To, že se čas od času dokážete zamilovat jako puberťák, dávno víte a vůbec vás to nepřekvapí. Tentokrát se však podobně chováte i v oblasti erotiky, což vás překvapuje naopak hodně. Při sobotním novoluní ve Štíru hrozí, že se dostanete do postele s člověkem, který se projevuje jako ztělesnění všech vašich životních i erotických snů. Koukáte naprosto konsternovaně a jen přemýšlíte, kde se tento zázrak před vámi dosud skrýval...

Střelec

Potíže jsou s partnerem kamaráda. Na vás se dívá s daleko větším zájmem, než na svého oficiálního životního druha. Od náznaků, které mohli bát jako vtip, přechází k daleko konkrétnějším návrhům. Využijte čtvrtka, kdy je Luna v sextilu s Marsem ve vašem znamení, a vysvětlete mu, že chce něco, co nepřipadá v úvahu. Mohli byste mu i říct, že vám za hřích nestojí, ale to snad potřeba nebude.

Kozoroh

Zkuste se svým miláčkem uzavřít erotický kompromis! Překonáte tak negativní vliv úterní kvadratury mezi Venuší a Saturnem. Když ho dokážete rozumně zapojit do života, přestane vám miláček vysvětlovat, že myslíte jen na to jedno, zatímco jste v neustálém sexuálním deficitu. Domluvíte se na frekvenci, která bude vyhovovat vám oběma a bude to krásné...

Vodnář

Počítejte s týdnem, kdy se nejednou dostanete do situace, kdy si musíte vybrat mezi zkvalitňováním svého erotického života a tím, co činí vaše povinnosti a za co dostáváte peníze. Je vám jasné, že pracovat se musí, ale taky je vám jasné, že ranní objetí vašeho miláčka nic nenahradí. Využijte šancí, které máte. To, že do práce přijdete později, vám kupodivu projde. Nikdo to komentovat nebude.

Ryby

Opravdu není důvod, abyste zůstávali s člověkem, který na vás hází odpovědnost za všechno, co se mu v životě nedaří. Když se navíc uvědomíte, že jde o člověka, který odmítá cokoliv měnit na svých erotických zvycích, protože to přece není potřeba, rozhodněte se, že to utnete. Na erotiku si někoho seženete bez problémů a stresů budete mít bez něj daleko méně, než máte s ním.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA