Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 13. týden (26.3.2018 - 1.4.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když bude ve středu mejdan, bude ve čtvrtek průšvih. Na to můžete vzít jed! Jde o stav, který vyvolá konjunkce Venuše s Uranem. Uzavře se sice až ve čtvrtek časně ráno, ale její vliv bude pozorovatelný již od středečního odpoledne. Pokud jste dosud nezažili lásku na jednu noc, máte nebývalou šanci. Předem byste si však měli uvědomit všechna rizika, která to s sebou nese, a uvědomit si jejich dopad.

Býk

Počítejte s týdnem, kdy se v práci nezastavíte. O tom, že by vám objetí vašeho partnera udělalo moc dobře, můžete sice přemýšlet, ale tím to taky bude končit. Chuť na erotiku přijde až v sobotu, kdy budete vyspalí a kdy se navíc Venuše dostane do vašeho znamení. Sváteční přípravy se sice poněkud opozdí, ale to bude to poslední, co by vám vadilo nebo překáželo.

Blíženci

Když miláček nechce, vezměte to jednoduše na vědomí. Hlavně to zbytečně nerozebírejte. Zároveň vás ani nesmí napadnout, že byste ho podezírali ze záletů. To ho ani nenapadne. Má všeho opravdu až nad hlavu. Vydržte do pátku, kdy se situace trochu zklidní. K sexu sice i nadále nedojde, ale miláček vám alespoň vysvětlí, proč neměl náladu. Znáte ho a berete ho jako výhru.

Rak

Když v životě i v sexu víte, co chcete, je všechno ještě lehčí než snadné. Přesto byste si měli dávat pozor, abyste svými požadavky partnera spíše nevyděsili. To, co máte rádi v erotice, si nechte alespoň prozatím pro sebe. Doma sice můžete mít celou sbírku nejrůznějších erotických hraček a pomůcek, ale s tím byste svůj nový objev alespoň zatím seznamovat neměli.

Lev

Když nový partner přijde s tím, že vyznává polyamorii, netvařte se zaskočeně. Vezměte jeho prohlášení na vědomí a zbytečné dusno kolem toho nedělejte. Můžete mu ale říct, že jste rádi, že jste na něj narazili, protože stejný životní styl se zamlouvá i vám, takže nepřipadá v úvahu, že on by si užíval a vy mu střežili domácí krb. Překvapení, které to pro něj bude, si bez zábran vychutnejte.

Panna

Všechno je jasné a naprosto nekomplikované. Musíte však zapomenout na svůj oblíbený systém motivací a odměn. V práci ho můžete používat s úspěchem, ale doma vám to s ním nevyjde. Jakmile miláček usoudí, že svou erotickou přízeň podmiňujete tím, že partner bude dělat to, co chcete, nejdříve se naštve a potom se stáhne. Opravdu chcete riskovat svátky, kdy kolem sebe budete naštvaně chodit, a kdy spolu nebudete ani mluvit?

Váhy

Představa krásných večerů, které zakončí vynalézavý sex, se uskuteční až o víkendu. Luna bude ve vašem znamení a vy si dokážete erotiku náležitě užít. V pracovní části týdne to bude vypadat jinak. Vy budete z posledních sil dokončovat pracovní i soukromé úkoly, zatímco miláček bude vrčet a stýskat si, že si na něj neuděláte čas a že je vám naprosto jedno, že na vás v posteli čeká marně.

Štír

Sex je jen logickým vyústěním vztahu, který jste začali zejména proto, abyste se nenudili. Nyní však hrozí, že zjistíte, že jste si dost nebezpečně hráli s ohněm. Člověk, kterého jste si dost nepromyšleně vzali do postele, se v sexu ukáže jako pravý zázrak. Až ex post si uvědomíte, že vás pár krásně promilovaných nocí bude stát víc, než si umíte představit.

Střelec

Sex je pro vás aktuálně tím nejlepším způsobem, jak posílit vztah, který ke svému miláčkovi máte. Přesto byste měli dodržovat základy bezpečného jednání. Svého partnera nesmíte nikdy srovnávat s těmi, kteří byli před ním. Váš miláček po vás sice může podrobnosti z vašeho dřívějšího erotického života loudit, ale vy se rozpovídat nesmíte. Za kravál, který by z toho byl, by to nestálo.

Kozoroh

Miláček má velmi svérázné představy o tom, jak by to mezi vámi mělo vypadat. Vy mu musíte vysvětlit, že je to sice krásné, ale že musí vzít v úvahu i váš názor. Kritickým dnem bude v tomto směru čtvrtek, kdy jste pod vlivem konjunkce mezi Venuší a Uranem. Miláček má pocit, že na rozjezd potřebujete zbytečně mnoho času, zatímco vy máte pocit, že by se mohl trochu více starat o vás a trochu méně o sebe.

Vodnář

Na to, abyste na sex rezignovali, je opravdu ještě brzy. Vsaďte na své kouzlo osobnosti a miláčkovi vysvětlete, že to, že se vám občas nedaří, není opravdu důvodem, abyste veškerou snahu o erotickou harmonii vzdali. Využijte svátečního víkend, kdy je Luna ve vám příznivých Vahách, a dokažte si, že to pořád ještě může být krásné.

Ryby

Předem se rozhodněte, zda kolegu, který se kolem vás motá, chcete spíše povzbudit nebo naopak zabrzdit. V každém případě musí být vaše jednání důsledné. Když ho střídavě budete stimulovat a střídavě mu budete vysvětlovat, že to přece nejde, uděláte si z dosavadního příjemného ctitele důsledného nepřítele s neobyčejně dlouhou a hlavně kvalitní pamětí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA