Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 14. týden (2.4.2018 - 8.4.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Než vstoupíte do nového vztahu, přemýšlejte, co od něj vlastně chcete. Hlavně si nenechte namluvit, že především záleží na duševním souladu, protože tělo může počkat. Je to nesmysl. Když rezignujete na zdařilý erotický život už na začátku, nemůžete čekat, že se situace sama od sebe vylepší. V takovém případě riskujete stav, kdy bude na začátku zle a později ještě hůře.

Býk

To, že o vás miláček nejeví zájem, nemá s vaší přitažlivostí nic společného. Je to spíše důkaz toho, že je partner pod silným pracovním tlakem, který nedokáže zvládat. Neříkejte mu, že jste si toho všimli. Bral by to jako další důkaz své neschopnosti. Bude lepší, když počkáte do víkendu. Vaše erotické umění bude na výši a vy ho bez námahy svedete. O tom, že to pro něj i pro vás bude prospěšné, nepochybujte.

Blíženci

Musíte si přiznat, že vás zaujal člověk, který vám až dosud byl neskutečně nesympatický. Teď jste však změnili názor. Pochopíte, že jeho kouzlo osobnosti funguje nejen na vaše kamarády a kolegy, ale i na vás. Vy však na rozdíl od nich máte daleko větší šanci. Dotyčný se na vás dívá tak, že je vám jasné, že je jen otázkou času, než mezi vámi vznikne něco opravdu zásadního.

Rak

Sami sebe nepoznáváte! Sotva získáte člověka, který se vám vždycky líbil a navíc vás i eroticky přitahoval, přestane vás zajímat. Potíž je v tom, že on se do vás v době, kdy jste se o něj pokoušeli a snažili, opravdu zamiloval. Vy teď přemýšlíte, zda má cenu, abyste se překonali a zůstali s ním, nebo zda bude lepší, když zaměříte pozornost na další erotický objekt.

Lev

To, že se budete hádat, je naprosto přirozené a nic zajímavého v tom není. Zajímavé však budou hádky, které začínají v období mezi středečním ránem a pátečním večerem. Občas budete mít pocit, že miláček hádku potřebuje jako to nejúčinnější afrodisiakum. Nejdříve vás vyprovokuje, pak se s vámi pohádá, a na závěr vás dotáhne do postele, kde se s vámi bude bouřlivě smiřovat. Užijte si to!

Panna

Na vaši pracovní zodpovědnost, která je občas až přehnaná, bude sex tím nejlepším lékem. Když už opravdu nevíte, kudy kam, vtáhněte miláčka do postele a pořádně si to s ním užijte. Ke svému údivu zjistíte, že stačí hodinka, kdy budete myslet na něco jiného. Problémy sice nezmizí, ale vás napadne skvělý způsob, jak byste je mohli vyřešit. Ve vašem případě stoprocentně platí, že sex je tím nejlepším lékem na všechno.

Váhy

To, že zápasíte s jarní únavou, je naprosto normální. Když však usoudíte, že svůj stav vylepšíte tím, že budete chodit dříve spát, nějak to nedopadne. Vy se sice do postele propracujete, ale hned za vámi se tam vecpe i vás miláček. Zábava, o kterou se vám postará, bude sice prvotřídní, ale vy se do ní zaberete tak, že stejně dříve než před půlnocí neusnete. Vadit vám to však nebude.

Štír

Opravdu není důvod, abyste v sexu vystupovali pořád jen aktivně. Od vašeho znamení se to sice čeká, ale právě vy byste měli dokázat tyto astrologické stereotypy narušit. Dopřejte člověku, který o vás má zájem, aby vás tentokrát sbalil sám. Bude to pro vás naprosto nová životní zkušenost. O tom, že pak bude i sex chutnat naprosto jinak, než chutnal dosud, nepochybujte.

Střelec

Miláček vás překvapí. Chce, abyste měli při sexu rozsvícené světlo. Je to zajímavé, protože dosud o nic takového nestál. Vy pak můžete přemýšlet, zda to dělá proto, aby vám v tomto ohledu vyhověl, nebo proto, že chce do vašich erotických hrátek vnést něco, co tam dosud nebylo. V každém případě se těšte na opravdu převratný zážitek.

Kozoroh

Když miláček začne mluvit o tom, že byste mu mohli udělat striptýz, bude to pro vás dost šok. Čím víc nad tím však budete přemýšlet, tím víc se vám to bude líbit. Nakonec se rozhodnete, že se svým partnerem uzavřete dohodu: o víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení a Venuše v trigonu se Saturnem, pro něj uspořádáte striptýzové představení vy. V příštím týdnu, kdy se planety posunou, se do něj pak pustí on...

Vodnář

Sami sebe nepoznáváte! Pondělí, kdy je koleda a kdy se u vás doma pohybuje značné množství lidí, využíváte k hodně ostrému flirtu. Překvapí vás však reakce vašeho miláčka. Na vaše provokace reaguje vyloženě vstřícně. Dokonce občas budí dojem, že mu úspěch, který máte u opačného pohlaví, dělá dobře. Navíc zvyšuje jeho sexuální apetit!

Ryby

Využijte pondělní a úterní Luny ze Štíra a zase jednou si vyzkoušejte sex s erotickými pomůckami. Možná připustíte, že ty, co máte doma, jsou už trochu okoukané a rozhodnete se, že si pořídíte nové. Studium nabídek internetového obchodu pro vás bude vzrušující a zábavou. To, že se pak rozhodnete, že si koupíte víc kousků, než jste původně chtěli, je už jen logické.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA