Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 15. týden (9.4.2018 - 15.4.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Váš miláček je sice rafinovaný a v milostném umění vynalézavý, ale nic se nemá přehánět. Když přijde s tím, že byste své erotické choutky měli podpořit konzumací ústřic, mořských plodů nebo jiných staletími ověřených afrodisiak, tvrdě ho odmítněte. Peníze, které by do nákupu takového luxusu dal, může využít po nákup láhve dobrého vína. Efekt bude stejný a pochutnáte si daleko víc!

Býk

Představa sexu v kuchyni, v koupelně nebo třeba i ve sklepě vás sice láká, ale všechno chce své. Než se do něčeho takového pustíte, přesvědčte se, že nejsou na dosah děti, zvědaví rodiče nebo sousedé, kteří by vás pozorovali. Partner má sice pocit, že to se svou opatrností trochu přeháníte, ale velice rychle zjistí, že díky své prozíravosti zabránili trapasu, který by byl opravdu nezapomenutelný.

Blíženci

To, že vás někdo pozve, abyste se s ním šli sednout, dopadne naprosto jinak, než jste čekali. Nenamlouvejte si, že vás tam zve proto, aby vás sbalil nebo zatáhl do postele! Počítejte spíše s tím, že se vám začne svěřovat se zamilovaností, kterou cítí k vašemu kamarádovi. Chce, abyste mu k němu otevřeli dveře, a vůbec nechápe, jak moc se musíte ovládat, abyste mu přímo neřekli, že to pro něj nikdy neuděláte.

Rak

Člověka, který vám slibuje, že v jeho náručí zažijete všechny rozkoše, které vám osud dosud odpíral, vážně neberte. To, co by vám předvedl, by byl sice slušný průměr, ale zdaleka by to nebylo tak skvělé, jak se vám snaží namluvit. Vy byste si pak museli vybrat, zda se budete tvářit, jako by bylo všechno v nejlepším pořádku (což by bylo zlé), nebo zda byste mu řekli pravdu (což by bylo ještě horší).

Lev

Na erotiku budete mít největší chuť na začátku týdne. Luna prochází vaším partnerským sektorem a vy si umíte z partnerského života vyzobat ty nejchutnější rozinky. Navíc dokážete partnera přesvědčit, že není potřebné uklízet, vařit ani prát, protože nejdůležitější je stejně to, co spolu zažíváte v posteli. To, že to dokážete, berte jako svůj erotický výkon nejvyšších kvalit!

Panna

Vynikající je zejména středa, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Venuší a Marsem. V práci toho zvládnete spoustu a v erotice o nic méně. Večer sice padnete únavou, ale zase si budete jistí, že jste si život užili přesně tak, jak se vám líbí. Trochu vyděšený z toho může být partner. Ten naprosto nechápe, odkud berete energii, která vám umožňuje, abyste jeli naplno jak v práci, tak v sexu...

Váhy

S aktuálními milenci je zábava, ale s těmi bývalými jsou jenom nervy. Většina z nich nechápe, že se s nimi už opravdu chcete vídat jen jako s kamarády. Možná by bylo nejlepší, kdybyste si v životě udělali konečně pořádek. K jednomu partnerovi mějte už jen jednoho milence, který se bude tvářit výhružně a všem dávat najevo, že nikdo třetí mezi vámi nemá co dělat.

Štír

Jakmile vám někdo začne vysvětlovat, že erotiku ke svému životu prakticky nepotřebuje, a nechápe, co na ní všichni mají, můžete se leda tak zachechtat. Dotyčný se patrně doslechl o vašich sexuálních talentech, a doufá, že mu jeho erotické nechutenství pomůžete zvládnout. Sami byste o takové roli v životě neuvažovali, ale když vám ji někdo nabízí, odolat nedokážete.

Střelec

Energie máte na rozdávání, chuti do života rovněž. Času je sice trochu méně, než by se vám líbilo, ale to vám ani trochu nevadí. Kvůli sexu, který si užíváte naplno, se vzdáte i spánku a jiných oblíbených aktivit. Miláček je sice trochu překvapený, ale zároveň i nadšený. Je vám jasné, že chvíle, které trávíte s ním, prožíváte tak intenzivně, že na nějakou bokovku nemáte ani pomyšlení.

Kozoroh

Čím rychleji se týden blíží k víkendu, tím jsou vaše erotické potřeby intenzivnější. O jejich uspokojení se však bát nemusíte. Vždycky se najde někdo, kdo je v tomto směru nenasycený a kdo si s vámi moc rád užije. Musíte si dát jenom pozor, aby si vás podobní ztroskotanci nezačali navzájem doporučovat. Představa, že sloužíte jako sexuální charita pro ty, které nikdo jiný nechce, se vám vůbec nelíbí.

Vodnář

To, že byste šli spolu s miláčkem nakupovat do erotického obchodu, dosud mohlo vypadat jako ryzí fantazie. Teď se však všechno mění. Přesto uděláte dobře, když si doma v klidu sednete k internetu a spolu si vyberete, co byste v tomto směru chtěli a potřebovali. V obchodě se pak nebudete cítit zbytečně trapně. Půjdete na jistotu a všechno proběhne hladce.

Ryby

Zadarmo není vůbec nic, váš erotický život nevyjímaje. Pokud chcete, aby bylo všechno v pořádku a vy si s partnerem užívali, musíte se překonat a taky trochu se naladit na jeho vlnu. Nejde o to, abyste vy ustupovali jemu nebo on vám. Jde o to, abyste si spolu užívali tak, abyste byli oba spokojení, a přitom si byli jistí, že pro toho druhého děláte to nejlepší, co se udělat dá.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA