Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 17. týden (23.4.2018 - 29.4.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

O své tvrdohlavosti velmi dobře víte, ale to, že by vám mohla zkomplikovat dosud vyrovnaný erotický život, vás ani nenapadlo. Pochopíte, že byste do úvah o jeho dalším průběhu měli zahrnout i svého miláčka a jeho představy. Když budete prosazovat něco, co vy v posteli považujete za atraktivní, a jemu se to nelíbí, měli byste couvnout. Trpělivostí toho získáte daleko víc, než nátlakem a přemlouváním.

Býk

Partner vám to sice nahlas neřekne, ale vy jeho námitky přesto vycítíte. Pochopíte, že si vás jako člověka sice hodně váží, ale jako o milenci o vás nijak velké mínění nemá. Naštěstí vás po náročném pracovním týdnu čeká velice příjemný prodloužený víkend. V neděli, kdy Slunce ve vašem znamení tvoří trigon se Saturnem, mu budete mít šanci dokázat, že vaše erotické talenty jsou daleko rozmanitější, než si dosud myslel.

Blíženci

Vaše důvěra, kterou projevujete vůči svým kamarádům, se ukáže jako vyloženě přehnaná. Jakmile se dozví něco o vašem erotickém životě, nebudou mít žádné zábrany, ale s chutí to budou komentovat. V jejich jednání není sice zlomyslnost, ale to vám situaci nijak neulehčí. O vás a o člověku, s kterým jste v intimních relacích, se začíná mluvit víc, než je zdrávo. Jak na to zareagujete?

Rak

Kvadratura mezi Merkurem a Saturnem, která se uskuteční ve středu hodně pozdě večer, je na zvládnutí opravdu náročná. Když k tomu navíc připočítáte Venuši, která se v úterý v podvečer dostala do vašeho sektoru tajných lásek, dojde vám, že vás čekají opravdu náročné dny. Vaše dosud tajná láska se rozhodne, že se s vámi chce objevit na veřejnosti, a vůbec nechápe, že se vám její nápad ze spousty důvodů nelíbí.

Lev

Váš miláček vám sice tvrdí, že na lásku nemá čas ani náladu, protože veškeré jeho síly a emoce vyčerpává práce, ale vy mu už dokážete vysvětlit, že to není tak žhavé. Využijte pondělí a úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, a ukažte mu, jak funguje ten správný sex. Jedině tak pochopí, že erotika je občas ten nejlepší způsob, jak se zbavit napětí a jak příjemným způsobem dospět k náležité výkonnosti.

Panna

Pokud se miláček rozhodne, že začne hubnout a vůbec pracovat na své kondici, bude to mít na váš společný erotický život vyloženě blahodárný vliv. Vy mu vysvětlíte, že sex je velmi účinná tělesná aktivita, kterou si protáhne tělo, srovná psychiku a přichystá se na všechno, co ho čeká. Miláček o tom sice může mít své pochybnosti, ale vy budete tak přesvědčiví, že se rozhodne, že na vás přece jen dá.

Váhy

Opravdu máte co dělat, abyste na svou bývalou lásku nevyletěli a nedali jí jak slovně, tak ručně co proto. Dorazí vás v momentě, kdy se dozvíte, že kudy chodí, tam pláče nad tím, že se zbavila s člověka s tak vycizelovaným erotickým uměním. On možná své stesky myslí upřímně, ale vám se to, jak horlivě o vašich erotických talentech mluví, ani trochu nezamlouvá.

Štír

Vynikající bude úterý, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Marsem a Jupiterem. Už ráno zjišťujete, že se vám hodlá vzdát člověk, kterého jste zatím k erotickým hrátkám přemlouvali marně. Vzhledem k rozsáhlosti vašeho akčního okruhu bude takových lidí spíše více, než méně. Domů pak přijdete naprosto zničení, a budete se jen upřímně modlit, aby touhu po vaší náruči nepocítil i váš oficiální partner.

Střelec

Představa, že se z nezávazného erotického dobrodružství, které začalo na nějaké firemní oslavě, stane plnohodnotný vztah, se patrně neuskuteční. Když však budete sami k sobě upřímní, pochopíte, že o to vlastně ani nestojíte. Můžete se dokonce rozhodnout, že to bylo naposled, kdy jste se vztah pokusili navázat tímto způsobem. Příště začnete zcela staromódně tím, že půjdete na rande, kde se budete jenom držet za ruce.

Kozoroh

To, že se Venuše přesunula z Býka do Blíženců, vám ani trochu nevadí. Bude dobré, když změníte chování. Sex pod jejím vlivem začněte používat jako vyjednávací platformu! Po zdařilém milování můžete s miláčkem začít v klidu a v pohodě probírat to, co vám dosud dělalo potíže. Budete tak zklidnění a dobře naladění, že budete uvažovat, proč jste se vlastně hádali kvůli něčemu, na čem se dokážete tak snadno domluvit.

Vodnář

Než se na někoho začnete usmívat, nebo s ním dokonce dvojsmyslně žertovat, přemýšlejte. Je docela možné, že dotyčný usoudí, že mu tím dáváte najevo svou přízeň - a to proto, že jste příliš nesmělí, než abyste ji dali najevo konvenčnějším způsobem. Vy sice víte, že to naprosto není pravda, ale člověku, který takto přemýšlí, byste to patrně nevysvětlili.

Ryby

Nejednou se dostanete do situace, kdy budete mít pocit, že partnera baví podstatně více jeho koníčky, než erotické radosti, které mu nabízíte. V takové situaci si můžete vybrat, zda bude lepší, když mu budete svou lásku a s ní i erotické choutky vnucovat, nebo zda mu dáte najevo, že opravdu není na světě poslední. Druhý styl jednání vám sice není tak úplně vlastní, ale je jediný, který donutí vašeho miláčka k přemýšlení a ke změně v chování.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA