Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 20. týden (14.5.2018 - 20.5.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Partner přijde s překvapením a vy se musíte tvářit vážně. Když přijde s tím, že byste si o víkendu měli dopřát večeři při svíčkách, neříkejte, že je to nesmysl. Oběma je vám jasné, jak večer skončí, ale přesto byste se měli tvářit, jako by to pro vás bylo překvapení. Když miláčkovi na závěr šeptnete, že to bylo to nejkrásnější, co jste spolu zatím zažili, bude to naprosto dokonalé.

Býk

O tom, že je sex skvělý, nepochybujete ani vy, ani miláček. Počítejte však s tím, že ve středu nastane zlom. Mars se dostane do vašeho sektoru profesní ctižádosti a vy nevíte, jak udržet rovnováhu mezi prací a soukromím. Navíc se musíte chovat prozíravě. Kdybyste miláčkovi řekli, že sex potřebujete zejména proto, abyste si pročistili hlavu a dobře se vám spalo, atmosféru by to moc nevylepšilo.

Blíženci

Opět zjistíte, jak mocným lékem je čas. Když se setkáte se svou bývalou láskou, zjistíte, že s tím nemáte vůbec žádný problém. Problém bude mít zato váš bývalý partner. Bude neustále filozofovat a přemýšlet, proč jste se vlastně rozešli. Nakonec vám navrhne, že byste se přece alespoň občas mohli sejít a uspořádat erotický dýchánek. Vůbec nechápe, že vám se do ničeho takového nechce...

Rak

Na to, aby se - slovy klasika řečeno - zatřásla země, si budete muset počkat do neděle. Pak to ale bude stát za to! Venuše bude ve vašem znamení a vy si sex užijete tak skvěle, jak už dlouho ne. Navíc se můžete těšit na partnera, který se nezajímá pouze o sebe, ale který se se stejným nasazením stará, aby bylo po všech stránkách dobře i vám.

Lev

Sex se vám líbí a neskutečně zamlouvá. Musíte však mít pocit, že se v posteli hraje takříkajíc podle vašich not. Partner, který vám předem nadiktuje, co po vás vyžaduje, to prohrál ještě dřív, než pořádně začal. Miláček, který vám dá dostatek prostoru, v němž se můžete projevit, však bude s plnou vážností tvrdit, že zažil to, co dosud považoval jen za odvážný sen.

Panna

Sex je přesně to, o čem byste měli soustředěně přemýšlet. V pondělí a v úterý využijte Marsu, který prochází vaším sektorem lásky a romantiky, a pořádně si ho užívejte! Pozitivně se může podepsat i úterní vstup Urana do Býka. Najednou pochopíte, že jen na vás záleží, zda si erotiku pořádně užijete, nebo zda ji budete brát jako něco, co vás sice moc nebaví, ale ke vztahu to patří.

Váhy

Partner by měl vědět, že mu na vás záleží, že ho máte rádi a že ho taky trochu hlídáte. Pochopí to ve chvíli, kdy mu energicky vstoupíte do flirtu a jednoznačně ho přivoláte k pořádku. Získáte si tím sice pověst žárlivého torpéda, ale to vám může být jedno. Miláček pochopí, že vám na něm záleží. Nahlas to sice neřekne, ale v nitru bude pukat pýchou.

Štír

Opět pochopíte, že patříte k lidem, kteří mají s rychlým chápáním trochu problémy. To, že vás někdo balil, pochopíte, ve chvíli, kdy dotyčný boj o vaše srdce vzdá a rozhodne se, že si štěstí najde jinde. Budete mít sice co dělat, abyste ho dohnali a přesvědčili, aby neodcházel. Naštěstí se projevíte tak, že ho ani nenapadne, aby o vašich slovech pochyboval. Víkend bude váš a bude vynikající!.

Střelec

Zajímavě se vyvíjejí vztahy s bývalými partnery. Komunikace se rozvíjí tak, že budete oba spokojení. Navíc ani jednoho z vás nenapadne, aby se vracel do minulosti a budil to, co je rozumnější nechat spát. Vyřídíte všechno, co potřebujete a dokonce se spolu dokážete i zasmát. Zaobalený návrh na sex sice padne, ale vy se budete tvářit, jako byste nerozuměli.

Kozoroh

Na sex je vynikající pondělí a úterý. Do vašeho sektoru romantiky a lásek se dostává Uran. Navíc tam probíhá novoluní, které vám dává odvahu k novým začátkům. Pod jeho vlivem se rozhodujete jednoznačně řešit situace, v nichž jste dosud tápali. Usoudíte, že je zbytečné, abyste se v sexu snažili přizpůsobit někomu, s kým vám to neladí a kdo vás navíc ani nepřitahuje.

Vodnář

Když si chcete sex a erotiku pořádně užít, musíte pro to nejdříve vytvořit odpovídající atmosféru. Na světě jsou možná lidé, kteří se během dne hádají a večer spolu bez problémů vklouznou do postele, ale vy k nim rozhodně nepatříte. K miláčkovi se chováte vlídně, ale zároveň vysíláte signály, jimiž mu dáváte najevo, že trváte na tom, aby se on k vám choval stejně.

Ryby

Naštěstí máte rozum! Uvědomujete si, že všechny vztahy mají svou logickou dynamiku, která se ošálit nedá. Sex probíhá při každé příležitosti a vy si ho i s miláčkem náležitě užíváte. Oba si uvědomujete, že už dávno nejde o žádné výbuchy vášní, ale o to, abyste jeden druhému poskytli pocit uspokojení a z něj vyplývajícího klidu a životní pohody.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA