Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 08. týden (19.2.2018 - 25.2.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Vaše partnerství posílí koníčky, kterým se budete společně věnovat. Poskytnete si tak vzájemně téma k rozhovorům a zároveň si nastavíte i víkendový program. Týká se to hlavně soboty, kdy spolu můžete vyrazit za novými dojmy. V neděli pak zůstanete doma. Budete si prohlížet fotky, povídat i o tom, co jste viděli, a přemýšlet, kam se vydáte příště.

Býk

To, že se partner o sebe v poslední době začal starat, není důvod, abyste ho zbytečně podezírali. To, co dělá, dělá opravdu jen pro vás. Chce, aby se vám pořád líbil, a ze všech sil se o to snaží. Vám pak nezbude, než abyste následovali jeho příkladu a začali na sobě pracovat taky. Kdybyste pro začátek začali chodit pravidelně cvičit, byl by to krok tím správným směrem.

Blíženci

To, že se partnerovi něco nepovede, berte jako něco, co se stává. Kdybyste to nechali bez poznámek a dokázali se tvářit, jako by se ani nic nedělo, bylo by to ještě lepší. Hlavně v pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, zapomeňte na veškeré poznámky, které se vám derou na jazyk. Jsou k věci, mohou být i vtipné, ale svého partnera byste jimi leda naštvali, urazili a vůbec psychicky rozhodili.

Rak

Novou lásku si hledat nemusíte. Dost zábavy vám poskytne i ta stará. Váš partner přijde s nápadem, který vás překvapí. Na jedné straně sice hodlá splnit vaše dlouhodobé přání; na druhé si uvědomíte, že by to znamenalo konec dosavadního pohodlného života a rázný krok do dosud nepoznaného dobrodružství. To by vaše partnerství na delší dobu upevnilo a posílilo.

Lev

Vlastně nevíte, co a zda vůbec něco s člověkem, kterého je vedle vás, máte. Objevujete se spolu ve společnosti, občas spolu strávíte víkend, ale to je zatím všechno. Vám to však nevadí a vůbec nevidíte důvod, proč to měnit. Druhá strana to však vnímá naprosto jinak. Má pocit, že byste se měli rozhodnout, jaké místo mu dáte ve svém životě a konečně říct to správné slovo.

Panna

Zajímavá, ale i náročná bude středa, kdy se ve vašem partnerském sektoru potkává Venuše s Neptunem. Bylo by dobré, kdybyste si sedli a přemýšleli o svém partnerovi a vztahu, který k němu máte. Hlavně si však nemyslete, že máte někoho zachraňovat před osudem, jemuž jde vstříc. Když nedá na vaše slova, mávněte rukou a jděte dále sami. Bude to pro vás jak pohodlnější, tak bezpečnější.

Váhy

Vliv Saturna, který vám do života posílal samé povinnosti a jen minimum citů a emocí, odlehčí ve středu sextil Merkura. Váš partner s vámi začne mluvit a vy konečně zjistíte, co si myslí, po čem touží a co chce. Když dokážete přítomnosti Merkura ve svém sektoru lásek a romantiky náležitě využít, domluvíte se bez problémů i na tom, co vám dosud dělalo potíže.

Štír

Pokud máte pocit, že ve vašem vztahu panuje nejistota, která se vám ani trochu nelíbí, máte s tím šanci něco udělat. Využijte neděle, kdy se ve vašem sektoru lásky a romantiky setkává Merkur s Neptunem. Musíte však odolat pokušení a miláčkovi slibovat jen to, co můžete opravdu splnit. Odpustí vám leccos, ale kdybyste ho chtěli získat a nakonec i získali lží, nikdy by se s tím nesmířil.

Střelec

Nezdá se vám, že je zbytečné, abyste se v lásce nutili k něčemu, co ani trochu necítíte? Momentálně bude lepší, když se podíváte pravdě do očí a připustíte, že se váš zpočátku vášnivý vztah změnil v dobré kamarádství. V další etapě můžete přemýšlet, zda to náhodou není lepší, než neustálý citový zmatek, který jste zažívali předtím, než jste ho poznali.

Kozoroh

S partnerem je všechno jednoduché a krásné. Do vašeho partnerského sektoru se kromě Slunce dostala i Venuše s Merkurem a vy se konečně dokážete se svým životním druhem domluvit. Je vidět, že jste dozráli. Nevnucujete mu svou vůli, ale dovolíte mu, aby projevil vlastní názory. Komunikace je daleko intenzivnější, než obvykle - a vy musíte přiznat, že se na ni velice těšíte.

Vodnář

Občas přemýšlíte, co by si bez vás rodina vašeho miláčka počala. Když si neví rady, jdou rovnou k vám. Když vám však začnou volat i do práce a ještě se budou divit, že nemáte čas jejich problémy řešit, docela se naštvete. S partnerem si však promluvte rozumně a bez zbytečných emocí. Když říká, že za své příbuzné nemůže, má pravdu.

Ryby

Když se miláček rozhodne, že vám v rámci vašich narozenin udělá radost, můžete vzít jed na to, že se mu to podaří. Od vás to však vyžaduje celkem energické vykročení z rámce vašeho obvyklého života. Musíte se sebrat a odjet spolu s ním někam, kde si to spolu náležitě užijete. Nesmíte mu však vyčítat, že za vás zbytečně utrácí. Je to sice pravda, ale nahlas to zaznít nesmí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA