Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 16. týden (16.4.2018 - 22.4.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Ze svého miláčka dostanete i to, o čem dosud mlčel a o čem nerad přemýšlel i on sám. Jakmile zjistíte, že jste se dostali až příliš hluboko, nic neříkejte, ale přesto raději vycouvejte. Člověk, který zjistí, že mu vidíte až příliš hluboce do srdce i mysli, se vás sice může bát, může vám mít v úctě, ale jenom málokdo se rozhodne, že bude takového člověka milovat.

Býk

O tom, že váš vztah připomíná ze všeho nejvíce blázinec, žertujete rádi a s chutí. Váš miláček však takové vtípky rád nemá. Zejména v pondělí, kdy ve vašem sektoru tajemství nastává novoluní, vám může podobné výroky osladit způsobem, který se vám nebude ani trochu zamlouvat. Nebylo by lepší, kdybyste se místo smyslu pro humor starali spíše o spokojenost svého miláčka?

Blíženci

Máte pocit, že partner ve vztahu prosazuje za každou cenu pohodu, stabilitu a klid, zatímco vy byste dali přednost vzrušení a troše nějakého dobrodružství. Počkejte si do středečního večera, kdy se Luna dostane do vašeho znamení, a pak se pokuste situaci trochu změnit. Miláčkovi vysvětlete, že jemu i vám udělá dobře víkend, kdy nebudete přemýšlet o práci, ale o zábavě.

Rak

Počítejte s tím, že se dostanete do situace, se kterou nemáte zkušenosti a v níž se nevyznáte. Na to, že se do vás zamiluje tvor opačného pohlaví, jste si už zvykli a větší problémy s tím nemáte. Teď se však do vás viditelně zamiloval někdo, kdo je pohlaví stejného, a vy nevíte, co dělat. Na jedné straně je vám ho upřímně líto, ale na druhou si uvědomíte, že nějaký vztah v úvahu nepřipadá.

Lev

Ze svého nového partnera cítíte radost ze života, touhu po dobrodružství a vůbec smysl pro všechny krásy světa. Potíž je však s Venuší, která je v první polovině týdne v opozici s Jupiterem. Vy máte strach, aby s vámi váš nový objev nebyl jen kvůli penězům, on má zase obavy, že ho můžete kdykoliv vyměnit za nový model. Domluvíte se a přesvědčíte se, že jsou vaše obavy liché a hlavně zbytečné?

Panna

Přiznejte si, že ve vztahu toužíte ze všeho nejvíce po stabilitě, harmonii a všestranné pohodě. Dostanete ji v dávkách, které vás zcela uspokojí. Potíž je jen v tom, že vy chcete váš vztah posunout ještě o kus dál. Když spolu začínáte, chcete společné bydlení, později svatbu, děti nebo dům. Je to nejen pochopitelné, ale i splnitelné. Miláček pochopí a vyjde vám velkoryse vstříc.

Váhy

Když přijde řeč na předchozí vztahy, prozraďte základní kostru, ale nepouštějte se do zbytečných podrobností. Nejsou potřeba. Zároveň odmítněte hru na pravdu a podobné pokusy o získání nepodstatných podrobností. To, co bylo do doby, než jste se potkali, není podstatné. Minulost patřila těm předešlým, ale přítomnost a budoucnost je jenom vaše.

Štír

Opravdu chcete zachraňovat vztah, v němž vás to už opravdu upřímně nebaví, a v němž kromě nudy nic pozitivního necítíte? Využijte Venuše ve svém partnerském sektoru a domluvte se, že si navzájem dáte svobodu. Nebude to sice tak úplně lehké, ale kdybyste spolu zůstali ještě dál, bylo by to pro vás oba ještě daleko těžší. Seberte odvahu a jděte od toho!

Střelec

Jde o týden, kdy je kolem vás klid a kdy se život jak partnerský, tak pracovní vyvíjí předvídatelně a navíc i velice mile. Když vás miláček vyzve k víkendovému výletu, nebude to nic náročného. Uvidíte spoustu zajímavých věcí, proberete témata, na která se v běžném životě nedostane, a navíc vytvoříte skvělou fotodokumentaci, kterou se pochlubíte na sociálních sítích.

Kozoroh

Ve vztahu můžete dohnat spoustu toho, na co jste zatím neměli náladu, ani čas. Zároveň je však potřeba, abyste přemýšleli o jeho dalším vývoji. Rozhodování je opravdu těžké, ale vy se do něj vlastně ani nemusíte pouštět. Když vyčkáte do neděle, kdy se ve vašem znamení obrací do zpětného chodu Pluto, rozhodnete se sami. Uděláte první krok a bude vám jasné, že další cesta zpět už není.

Vodnář

Dva vztahy, které jste paralelně rozjeli, jsou náročné nejen po tělesné, ale hlavně i po duševní stránce. Dobře víte, že byste se měli rozhodnout a jednoho z nich si vybrat. Potíž je však v tom, že jste v obou spokojení. Když budete upřímní, přiznáte, že by vám nejvíce vyhovovalo, kdybyste spolu mohli zůstat všichni tři - ale to bohužel nejde a nepůjde.

Ryby

Potíže budou s partnerem a s vaší rodinnou větví. Připravte se na to, že si nesednou. V takovém případě však nesmíte uvažovat, co udělal špatně váš miláček. Musíte naopak dumat, proč tak negativně zareagovali vaši blízcí. Až pak pochopíte, že jim vadí zejména to, že jste do něj zamilovaní. Uvědomují si, že na ně budete mít méně času i méně peněz a proto kolem sebe kopou...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA