Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 17. týden (23.4.2018 - 29.4.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Všechno ženete kupředu až příliš rychle. Někdo by dokonce mohl říct, že se v tom, co se týká citů a lásky, chováte vyloženě nerozumně. Rozvážnému přístupu vás sice nikdo nenaučí, ale přesto by bylo moudré, kdybyste si nejdříve zjistili, zda člověk, kterého jste si vybrali, není náhodou zadaný. Chvíle, kdy byste se mu vyznali ze svých citů a on vám vysvětloval, že je mu to sice líto, ale že vám nemůže dát kladnou odpověď, by byla nepříjemná pro vás oba.

Býk

Sami sebe překvapujete! Kvůli miláčkovi odložíte veškerý zdravý rozum, na který jste tak pyšní, a beze strachu se vrhnete do toho, co byste jindy sami označili jako vyloženě nerozumné dobrodružství. Teď si však říkáte, že jsou věci, které nehodláte odkládat do budoucnosti, protože by se podobná šance nemusela už nikdy naskytnout. Není to sice zjištění nadvakrát příjemné, ale je to pravda.

Blíženci

Než miláčka začnete balit, dobře si vyberte strategii. Aktuálně bude nejlepší, když místo bouřlivých vášní, které by ve vašem případě působily dost neautenticky, zvolíte spíše přátelský přístup. Nebude o nic méně účinný než ten, který jste používali dosud. Pokud mu dokážete vysvětlit, že jako spojenci toho zvládnete podstatně víc, než jako dva jednotlivci, bude to vynikající!

Rak

Miláček se sice chlubí svou trpělivostí a tím, že je pro vztah schopen udělat skoro cokoli, ale vy záhy zjistíte, že to značně přehání. Zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy je Saturn pod obtížnými aspekty, s ním bude dost těžká řeč. Neustále chce, abyste plnili každé jeho přání, a ani ho nenapadne, že by alespoň občas mohl splnit něco, co si přejete vy.

Lev

V úterý, kdy Venuše přejde z Býka do Blíženců, se najednou všechny problémy, které jste v lásce dosud měli, začnou řešit. Vy zjistíte, že ve svém partnerovi máte kromě jiného i dobrého kamaráda, on pochopí, že je zbytečné, aby vás podezíral z něčeho, co vás ani nenapadlo. Závěrem vás čeká krásný víkend, kdy si všechno vysvětlíte, a kdy usoudíte, že ten druhý je pro vás opravdu důležitý.

Panna

Ve středu a ve čtvrtek, kdy se Luna nachází ve vašem znamení, se scházejte s novými partnery. Máte je šanci vidět objektivněji, než jindy. Hlavně si nenamlouvejte, že někoho nutně potřebujete, abyste letošní jaro netrávili sami. Tím, že dáte šanci člověku, který s vámi moc neladí, zároveň zavíráte dveře někomu, kdo by přišel za pár dnů nebo týdnů a kdo by vám sedl daleko víc.

Váhy

Venuše, která se v úterý večer dostává do vám příznivých Blíženců, vám dost zkomplikuje život. Kromě nápadníků a ctitelů, kteří se kolem vás nutí v realitě, se skokově zvýší i počet těch, kteří vás osloví přes sociální sítě. Kontakt, který s nimi navážete, však moc vážně neberte. Vnímejte ho jen jako zábavu, která je milá, ale k ničemu vás nezavazuje.

Štír

V době, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, věnujte svému miláčkovi podstatně více pozornosti, než dosud. Nejde o to, že by přemýšlel nad zálety, ale o to, že potřebuje vedle sebe člověka, který ho má rád a umí to dát najevo. Když mu ještě občas nahlas řeknete, že si nedovedete představit, jak byste bez něj žili, bude to naprosto dokonalé.

Střelec

Venuše ve vašem partnerském sektoru totálně změní váš přístup ke světu i k životu. Pochopíte, že je potřeba, abyste si na partnera našli více času, než jste mu věnovali dosud. Dosud jste si mysleli, že stačí, když budete pro svého partnera pracovat a zajistíte mu snadný a pohodlný život. Teď konečně pochopíte, že čas, který miláčkovi věnujete, váží mnohem víc.

Kozoroh

Představa, že k vám přijde vaše bývalá láska, a vysvětlí vám, že jste pro ni stejně tím nejdůležitějším, co kdy v životě měla, vás sice může utěšovat, ale příliš byste jí podléhat neměli. Kdyby se to náhodou i stalo, přemýšlejte, zda si chcete do života pustit člověka, který vás bude střídavě opouštět a zase znovu se k vám vracet. Teď si třeba říkáte, že by to nemuselo být špatné, ale čas ukáže, že by to špatné bylo.

Vodnář

V úterý, kdy se do jeho sektoru lásky, dětí a romantiky dostane Venuše, se těšte na velice zajímavý večer. Dosud jste s miláčkem o společném rodinném životě s dětmi neuvažovali, ale teď si začínáte říkat, že by to vlastně vůbec nemuselo být špatné. Přesto vás rychlost a vstřícnost, se kterou partner na váš návrh zareaguje, překvapí a vyvede z míry.

Ryby

V lásce vás čeká dlouhé přemýšlení a z něj vyplývající stabilizace. Důležité věci, které mezi vámi a partnerem jsou, začněte probírat až v neděli. Oba budete mít čas a chuť mluvit i o tom, na co vám jindy chybí ta pravá nálada. Navíc jste pod pozitivním vlivem trigonu mezi Sluncem a Saturnem, což rozumnému uvažování s dlouhodobým dopadem vyloženě přeje.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA