Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 18. týden (30.4.2018 - 6.5.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Neustálé návraty k tomu, co by mohlo být a není, jsou zbytečnou ztrátou času. Uvědomte si, že je potřeba, abyste za minulostí udělali tlustou čáru a svou pozornost upřeli na to, co je a co bude. Stejně tak byste měli zapomenout na všechny bývalé vztahy. Tím, že je neustále rozebíráte, jen ztrácíte čas, který byste měli věnovat rozvoji dalších (a daleko příznivějších) lásek.

Býk

Zajímavý bude úplněk, který se v pondělí odehrává ve vašem partnerském sektoru. Čarodějnice, které jste brali jako něco, bez čeho se klidně obejdete, proběhnou v naprosto skvělé atmosféře. Ctitelů bude tolik, aby si miláček všiml, že je o vás zájem, ale zase ne tolik, aby měl důvod k projevům bezuzdné žárlivosti. Nakonec to bude skvělý zážitek!

Blíženci

Od setkání je jenom krok ke komunikaci, od komunikace k zájmu a od zájmu k lásce. Všechno probíhá neobyčejně rychle. Zatímco v pondělí byste se hodnotili jako totálně nezávislí singlové, ve čtvrtek můžete změnit status na velmi šťastně zadané. Kdybyste je trochu chtěli, můžete svůj nový objev o víkendu představit kamarádům a sbírat jejich gratulace.

Rak

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, byste se měli chovat jinak, než dosud. Zkuste atypicky myslet spíše na sebe než na svého partnera. Přitáhněte jeho pozornost a něžně ho donuťte, aby se zase jednou zabýval tím, co potřebujete vy. S údivem zjistí, že i vy máte na vaše vzájemné relace požadavky, které by alespoň občas mohl plnit.

Lev

Místo lásky probíráte zcela praktické záležitosti. Ty však mají na kvalitu vašeho vztahu snad ještě větší vliv než neuchopitelné emoce. Když si nutnou práci v domácnosti s partnerem rozdělíte tak, abyste jí měli zhruba oba stejně, odstraníte tím zbytečné napětí, které se mezi vás začalo vkrádat, a předejdete únavě, kvůli níž byste si májovou atmosféru vůbec neužili.

Panna

První máj proběhne přesně tak, jak to máte rádi. Bude plný pohybu, přátelských setkání a vůbec komunikace s lidmi, které máte rádi. Na polibek pod rozkvetlým stromem sice dojde, ale tím veškeré láskyplné výlevy skončí. Kdyby vám však miláček podstrčil verše, které pro vás sám vytvořil, klidně dejte najevo, že vás svým projevem citů mile překvapil a opravdu dojal.

Váhy

Představa lásky, ve které jde všechno samo, a vy se v žádném směru namáhat nemusíte, se ukáže jako kompletní fikce. Než miláčkovi něco vysvětlíte, bude vás to stát spoustu energie i času. Nakonec ještě zjistíte, že ho ovlivňují kamarádi, kteří vás nikdy rádi neměli, a pořádně se naštvete. Obvykle to neděláte, ale teď musíte svému životnímu druhovi vysvětlit, že nastala chvíle, kdy si musí vybrat mezi vámi a jimi...

Štír

S rodiči svého miláčka se dostanete do hodně ostrého sporu. Mají pocit, že by jim měl financovat některé jejich aktivity a záměry. Nechápou, že jsou to i vaše peníze, takže do toho máte co mluvit. Na poznámky o tom, že jste sobečtí a na penězích si sedíte, nereagujte. Mohli byste k tomu sice přidat pár stejně jedovatých poznámek, ale víte, že by to k ničemu nebylo.

Střelec

Nabídky na krátký nezávazný románek, které jsou v době, kdy máte Venuši ve svém partnerském sektoru, velmi intenzivní, musíte důkladně zvážit. Člověk, který vám je dává, má pocit, že byste mu měli rovnou padnout kolem krku, a nechápe, že vy fungujete jinak. Nejde vám o romantické city, ale o to, abyste se ve vztahu mohli cítit bezpečně. Když vám dotyčný jistotu nenabízí, pošlete ho s jeho nápadem bez výčitek svědomí do háje.

Kozoroh

Na to, co si o vašem vztahu myslí vaše okolí, se můžete vykašlat. Jeďte si po své linii a o mínění těch ostatních se nezajímejte. Už dávno si uvědomujete, že váš miláček opravdu nepatří k lidem, kteří by vyšli bez problémů se všemi. Zároveň je vám jasné, že jde o člověka, kterého ve svém životě chcete natolik, že se kvůli němu klidně rozhádáte třeba i s celým světem.

Vodnář

Co kdybyste si vzali dovolenou a zase jednou si dopřáli prodloužený víkend? Váš životní druh může sice usoudit, že je to zbytečné, protože je doma spousta práce, kterou za vás nikdo neudělá, ale vy byste měli trvat na svém. Opravdu se to nedá dělat tak, aby dům a zahrada měl veškerou péči a jen kvetl, zatímco váš vztah by chřadl a pozvolna umíral na úbytě.

Ryby

Debaty o další budoucnosti vašeho vztahu nabývají na obrátkách. Je však potřeba, abyste se co nejrychleji domluvili alespoň na základech, na nichž hodláte svůj další život stavět. Sny silně omezte nebo si je rovnou zakažte. Při Venuši v Blížencích vypadá velice jednoduše i to, z čeho by se později mohl vyvinout průšvih, který by průběh vašeho vztahu vyloženě ohrozil.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA