Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 71. den (13.3.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Není potřeba, abyste všechno dělali sami. Kdybyste si na to, co vám opravdu nejde, sehnali výpomoc a sami se věnovali tomu, co umíte, bude to lepší.

Býk

S partnerem je to obtížné. Najednou zapomene na všechno, co vám na dnešek slíbil a začne celkem bezohledně prosazovat vlastní program. Co uděláte?

Blíženci

Přijetí nabídky velkorysého finančního daru, který vám slibují rodiče vašeho partnera, si rozmyslete. Museli byste být vděční - a to moc neumíte.

Rak

Kvadratura mezi Venuší a Saturnem je hodně náročná. Pochopíte, že svého miláčka milujete, ale to, aby vám dirigoval život, mu stejně nedovolíte.

Lev

Vaše horká hlava omlouvá leccos, ale všechno přece jen ne. Pokud se váš partner naštve, měli byste zpytovat svědomí a třeba se mu i omluvit.

Panna

Jedovatosti, které uslyšíte na svou adresu, nemusíte nijak zvlášť prožívat. Dobře si uvědomujete, že se za nimi skrývá pouze ryzí závist...

Váhy

O tom, že by vás partner neměl rád, nemůže být řeč. Při kvadratuře mezi Venuší a Saturnem to však dává najevo způsobem, který vydrží jen silná povaha.

Štír

Jednoduché to nemáte. Sami za sebe byste se rozhodli rychle, bez problémů a dobře. Když si však vzpomenete na partnera, všechno je najednou jinak.

Střelec

Úvahami o tom, že vám něco nepůjde, se nezatěžujte. Luna ve Vodnáři je inspirativní a postará se, aby se vám podařilo všechno, do čeho se pustíte.

Kozoroh

Nezdá se vám, že byste si zasloužili trochu osvěžení? Obvykle ve všední den do kina nechodíte, ale tentokrát byste si tím vyloženě prospěli.

Vodnář

Naštěstí pro vás jde o naprosto obyčejný den. S údivem pozorujete lidi, kteří se hádají, a nechápete, proč se raději rovnou rozumně nedomluví.

Ryby

Pozornost věnujte tomu, co se vám zdálo. Vaše podvědomí vás tím důrazně upozorňuje na něco, co sice vlastně víte, ale co si odmítáte připustit.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA