Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 73. den (15.3.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Odpoledne, kdy je Luna v Rybách, si dejte pozor na to, co komu říkáte. Lidé mohou přecitlivěle reagovat i na to, čemu by se jindy s chutí zasmáli.

Býk

Některé momenty jsou opravdu náročné. Šéf se hned na začátku pracovní doby pustí do motivačního proslovu - a vy máte co dělat, abyste nerozesmáli.

Blíženci

Odpoledne, kdy bude Luna v Rybách, se ve svém vtipkování raději mírněte. Efekt vašeho nevinného žertíku by mohl být naprosto jiný, než jste čekali.

Rak

Zásobte se kapesníky! Rýma, která vám dnes hrozí, bude sice bez teplot a bolestí kloubů, ale přesto vás spolehlivě vyřadí z normálního běhu života.

Lev

Ranním debatám s partnerem se raději vyhýbejte. Miláček to má v hlavě srovnané daleko lépe, než vy, a celkem bez problémů by vás dokázal umluvit.

Panna

Miláček vás opravdu potřebuje! Je ale potřeba, abyste k němu přistupovali aktivně. Když z něj sami nevytáhnete, co ho trápí, on se vám s tím nesvěří.

Váhy

Dopoledne se nezastavíte. Odpoledne, kdy bude Luna v Rybách, na vás sedne únava. Naštěstí máte rodinu, která vás pochopí a která vaši práci převezme.

Štír

Všechno posuzuje s chladnou hlavou. Týká se to zejména pracovních záležitostí. Když v práci vybuchnete, nic tím nezískáte a ještě se vám vysmějí...

Střelec

Potíže jsou od toho, aby se překonávaly. Dnes můžete dokonce zjistit, že je nejdříve s chutí vyprovokujete a pak je s ještě větší chutí překonáváte.

Kozoroh

Se vším důležitým počkejte na odpoledne. Luna se přesune do vašeho sektoru komunikace a vy si dokážete vyjednat všechno, co je pro vás důležité.

Vodnář

Když se dozvíte, že něco nejde, je to pro vás výzva. O tom, že dokážete, že je to nesmysl, protože pro úspěch stačí jen trocha snahy, nepochybujte.

Ryby

Když vám někdo začne vysvětlovat, že ho vaše jednání naplňuje smutkem, hlavně se nesmějte. Je vidět, že děláte přesně to, co prospívá vám a ne jemu.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA