Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 78. den (20.3.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Opravdu nemusíte vzít všechno, co vám kdo nabídne. Jakmile se vám podmínky zdají nevýhodné, celou akci zastavte a počkejte si na lepší nabídku.

Býk

Ať se děje cokoliv, nervózní být nesmíte. Týká se to zejména všech pracovních jednání. Na nich z vás musí vyzařovat sebedůvěra a víra ve vlastní síly.

Blíženci

Oceňte to, co pro vás partner dělá. Obvykle to považujete za tak samozřejmé, že o tom nemluvíte, ale tentokrát byste měli svůj přístup změnit.

Rak

Zatímco dopoledne je všechno v pořádku, odpoledne idyla skončí. Hlavně si uvědomte, že vás vaše okolí sice rozčiluje, ale schválně to opravdu nedělá.

Lev

Dejte si pozor, abyste se hádali jen kvůli tomu, co si to opravdu zaslouží. Zbytečné spory vás připraví jak o energii, tak o dobrou náladu.

Panna

Člověka, který se do vás naváží, utřete bez obav a bez ohledů. Můžete se sice dozvědět, že to trochu přeháníte, ale zase budete mít oce všech pokoj.

Váhy

Podvečerní vstup Slunce do Berana vás zbaví starostí. Miláček sám od sebe pochopí, že nesmí všechno nechávat jen na vás a konečně vám začne pomáhat.

Štír

V práci se ocitnete přímo v oku uragánu. Všichni se rozčilují a diví se, že jste klidní. Vám to nedělá problém, protože víte, že se stejně nic nezmění.

Střelec

Odezva na vaše návrhy je velice pozitivní. V rodinných soubojích vás podpoří partner. Pochopil, že sám nezvládne nic, ale s vámi určitě zvítězí.

Kozoroh

O tom, co si oblékáte, se rozhodujte sami. Váš miláček může v tomto ohledu mít sice své požadavky, ale konečné rozhodnutí by měl nechat na vás.

Vodnář

O zábavu se vám postará balík, který nepřišel. Musíte si sednout k telefonu a hledat, kde by mohl být. Nakonec budete mít štěstí a balík najdete.

Ryby

To, že máte hodně práce, vám nevadí, ale naopak vás to nabíjí spoustou energie. Připravte se na udivené pohledy partnera, který to naprosto nechápe.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA