Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 130. den (11.5.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Podle kamarádů rozumíte naprosto všemu. Budou chtít, abyste jim radili v oblastech, v nichž se vůbec nevyznáte. Naštěstí jim poradíte dobře.

Býk

Po poledni, kdy Luna vstoupí do Berana, se obrňte trpělivostí. Šéf přijde s něčím, co podle něj nepočká, a vy se do toho budete muset rychle pustit.

Blíženci

Dopoledne, kdy je Luna v Rybách, ve svém vlastním zájmu raději mlčte. Když začnete mluvit, budou to všichni brát jako zbytečně ironická slova.

Rak

Odpoledne, kdy bude Luna v Beranu, vás čekají náročné chvíle. V práci to zvládnete, ale domů se vrátíte vyčerpaní a bez chuti k jakékoli aktivitě.

Lev

Po poledni, kdy se Luna dostane do Berana, ožijete. Usoudíte, že vlastně není důvod, abyste o víkendu seděli doma, a začnete plánovat, kam pojedete.

Panna

Celkem si nemáte z čeho vybrat. V práci vás rozčiluje nadřízený, doma partner. Naštěstí chápete, že je to důsledek únavy, která do zítřka přejde.

Váhy

To, že něčemu nerozumíte, neznamená, že to máte nechat ležet. Vyptávejte se na všechny podrobnosti a snažte se najít rozumnou a pravdivou odpověď.

Štír

Když usoudíte, že váš miláček dělá něco, co nemá, jasně mu to řekněte. Bude sice říkat, že nemáte pravdu, ale přesto bude o vašich slovech přemýšlet.

Střelec

Postarejte si o příjemný a nezapomenutelný nástup do víkendu! Zavolejte miláčkovi a místo obvyklých víkendových nákupů si spolu domluvte rande.

Kozoroh

Opravdu není důvod, abyste dávali naději někomu, kdo se vám nezamlouvá. Klidně mu řekněte, že jste se svým životem spokojení a nechcete nic měnit.

Vodnář

Luna, která se odpoledne dostává do Berana, vám přinese pomoc. Najednou zjistíte, že věci nejsou zdaleka tak negativní, jak se vám až dosud zdálo.

Ryby

Dopoledne kolem jedenácté vsaďte všechno na jednu kartu. Vyjde to způsobem, který jste nečekali, a přinese to efekt, ve který jste ani nedoufali.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA