Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 133. den (14.5.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Konečně se stane něco, co zásadně vylepší váš finanční stav. Nedá se říct, že se všechno srovná, ale těch největších starostí se přece jen zbavíte.

Býk

Věci, které jste postrádali, nacházíte na naprosto nečekaných místech. Pak můžete přemýšlet, zda jste je tam dali sami, nebo zda je schoval někdo jiný.

Blíženci

Neustálé úvahy o tom, co děláte špatně, si odpusťte. Byla by to zbytečná ztráta času. Ten můžete využít daleko příjemnějším a efektivnějším způsobem.

Rak

To, s čím začnete, bude sice probíhat pomaleji, ale to vám nevadí. Můžete si být jistí, že výsledek vás uspokojí a všechny ostatní zbaví řeči.

Lev

Čas, který si uděláte na svého partnera, se obrátí proti vám. Místo, aby vám byl vděčný, usoudí, že to je jen důkaz toho, že nemáte nic na práci.

Panna

O to, aby byla pohoda, se postaráte. Navíc dokážete bez problémů poukázat na to, co je pozitivní, a nenápadně skrýt to, co se tak úplně nedaří.

Váhy

Opravdu nevidíte důvod, proč být zbytečně zdvořilí. Chováte se korektně, ale tak, aby bylo na první pohled jasné, kdo vám sympatický je a kdo není.

Štír

Čekejte telefon od headhuntera, který trvá na osobní schůzce. Vám se do toho sice moc nechce, ale zvědavost zvítězí a vy tam nakonec půjdete.

Střelec

Ohledně toho, co máte dělat a co jste eventuelně neudělali, má každý vynikající přehled. Když se však začnete hlásit o svá práva, všichni ztichnou.

Kozoroh

Vsaďte na upřímné a láskyplné jednání. Týká se to zejména dopoledních hodin. Opravdu není potřeba, abyste se hádali tam, kde se dá rozumně domluvit.

Vodnář

Konečně pochopíte, co po vás partner vlastně chce. Naštěstí máte rozum a nevysvětlujete mu, že měl rovnou říct, co potřebuje a zbytečně nemlžit.

Ryby

Představa klidného dne se nakonec naplní. V práci půjde všechno skvěle. Ještě lepší to bude doma, kde vám miláček udělá ze života skutečný ráj.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA