Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 134. den (15.5.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Novoluní v Býku vás nutí k úvahám o tom, čemu se říká lokace kapitálu. Neříkejte, že je to ve vašem případě zbytečné, ale důkladně to promyslete.

Býk

Na domluvu se svým partnerem byste potřebovali hodně sofistikovaného průvodce. Chová se naprosto nelogicky a ještě vám vysvětlí, že je to vaše vina.

Blíženci

Vstup Urana do Býka vás vyloženě zpomalí. Všechno, co jste měli tak pěkně rozpracované, se zbrzdí. Vám nezbude, než abyste se učili trpělivost.

Rak

To, co ostatní označují jako nezvládnutelnou spoustu práce, je pro vás běžné. Svými výkony se však nechlubte. Nadělali byste si zbytečné nepřátele.

Lev

Do toho, co vás baví, si mluvit nenechte. Hlavně večer se můžete dozvědět, že jsou to totální nesmysly. Vy si ale svůj život ovlivňovat nenechejte.

Panna

Stresů je podstatně víc, než si připouštíte. Hlavou je sice máte zvládnuté, ale psychika pracuje. Nechcete si dopřát klidný večer, kdy nic nemusíte?

Váhy

Zkuste přemýšlet o doplnění svého šatníku. Vyrazte si koupit plavky, vyzkoušejte sandály. Následně se za námahu odměňte v kavárně nebo v knihkupectví.

Štír

Novoluní ve vašem partnerském sektoru vás donutí, abyste přiznali, že jsou vztahy, které už dál neudržíte a s nimiž se tedy musíte rychle rozloučit.

Střelec

Pozor si dávejte na zdraví. Opravdu není potřeba, abyste tahali to, s čím by měla potíže i specializovaná spediční firma. Neváhejte a požádejte o pomoc!

Kozoroh

Hlavně si neříkejte, že máte ve všem jasno! Novoluní v Býku vám může do cesty postavit člověka, který do vašeho života vnese naprosto nečekané změny.

Vodnář

Pozornost věnujte ne tomu, o čem se v rámci rodiny mluví, ale naopak tomu, o čem příbuzenstvo sveřepě mlčí. V budoucnu to odehraje důležitou roli!

Ryby

Na lidi, kteří se zbytečně předvádějí, nereagujte. Když vydržíte do odpoledne, zjistíte, že se sami ztrapnili podstatně lépe, než byste to dokázali vy.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA