Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 136. den (17.5.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

O tom, že někoho chcete sbalit, nahlas nemluvte. Dotyčný by vás odmítl ne proto, že vás nechce, ale proto, že netouží vypadat jako vaše kořist.

Býk

Zakopáváte o lidi, kteří na vás dohlíží a doufají, že o sobě budete pochybovat. Klidně jim řekněte, že to dělat mohou, ale vy jim na to nenaletíte.

Blíženci

Klid na přemýšlení nepotřebujete. Čím víc budete dumat, tím nepřehlednější vaše situace bude, a tím hůře se budete v tom, co se děje, orientovat.

Rak

Čekejte spoustu informací, v nichž se vyznáte jen s obtížemi. Naštěstí se dokážete soustředit tak, abyste alespoň ty nejdůležitější podrželi v paměti.

Lev

Hovory o dovolené jsou vyloženě doporučeníhodné. Miláček sám uzná, že nastal čas, kdy byste měli jak místo, tak čas vaší dovolené vybírat vy.

Panna

Nepřemýšlejte o tom, že něco nejde. Ráno můžete sice tento dojem mít, ale už před polednem vymyslíte řešení, na které můžete být opravdu pyšní.

Váhy

Shodou hodně nepravděpodobných náhod se dozvíte něco, co jste vědět neměli. Nedávejte najevo, že vám to seplo, a v klidu si promyslete další plány.

Štír

Máte šanci zachránit kamaráda, který se vrhá do průšvihu. Mluvte s ním tak, abyste ho přinutili nejdříve přemýšlet a potom se svých plánů vzdát.

Střelec

S partnerem je to trochu náročné. Má velice dobře přehled o tom, co byste měli dělat, ale ani ho nenapadne, že by svou troškou měl přispět i on.

Kozoroh

Berte své zdraví vážně! To, že se necítíte dobře, není důvod k sebepřekonávání. Uvědomte si, že i vy můžete občas onemocnět a zalezte to postele!

Vodnář

Lidí, kteří vás nenechají v klidu, je víc, než dost. Naštěstí můžete využít energii Marse. Dostal se do vašeho znamení a dává vám sílu a průraznost.

Ryby

Harmonická Luna v Blížencích se vám postará o spoustu pozvání na víkendové akce. Přijdou od příbuzných, kteří si konečně vzpomněli, že existujete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA