Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 139. den (20.5.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Při Luně ve Lvu okouzlíte každého, kdo vám přijde pod ruku. Můžete se dozvědět, že to s flirtem přeháníte, ale to jsou jen nepodstatné závistivé řeči.

Býk

Při Luně ve Lvu se držte zpátky. Lidí, kteří se chtějí předvádět a kteří vám mají za zlé, že jim v tom bráníte,se vyskytne vysoce nadprůměrné množství.

Blíženci

O chybách, které jste udělali, zbytečně nemluvte. Naprosto stačí, že si je uvědomujete vy. Není důvod, abyste o nich informovali ty, jichž se netýkají.

Rak

Veškeré debaty, které by se mohly svést na peníze, utněte v samém začátku. Luna ve vašem sektoru majetku je pod tvrdými aspekty a hádka by byla jistá.

Lev

Opravdu není důvod, abyste si dávali pozor na pusu. Odložte noblesu a svým bližním vysvětlete, že s nimi budete mluvit tak, jak je vám vlastní.

Panna

Než se rozhodnete, že někoho okouzlíte, přemýšlejte, zda za to vůbec stojí. Při Luně ve Lvu můžete narazit na klasické zdání, které klame.

Váhy

Na kamarády si musíte udělat čas vždycky. Naštěstí máte dobrou paměť. Rychle si vzpomenete na to, co oni udělali pro vás, a začnete jim to vracet.

Štír

Nic neodkládejte s tím, že to večer zvládnete. Při kvadratuře mezi Lunou a Merkurem by z toho byla hádka, která by vás i partnera spolehlivě rozhodila.

Střelec

Při Luně ve Lvu se mezi lidmi cítíte lépe než skvěle. Pohybujete se mezi lidmi, kteří si vás váží a pro něž je vaše společnost lékem na všechny potíže.

Kozoroh

Luna ve Lvu přichází s útokem na vaši peněženku. Každý rodinný příslušník uvidí něco, co by moc chtěl - a doufá, že vy budete ten, kdo to bude platit.

Vodnář

Při Luně ve Lvu uděláte dobře, když necháte veškeré rozhodování na partnerovi. Dopadne to sice mizerně, ale alespoň vám neřekne, že za to můžete vy.

Ryby

Při Luně ve Lvu se nepřepínejte! Když si po únavné túře na kolech sednete do průvanu, co vám tak báječně chladí zpocená záda, je to žádost o průšvih.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA