Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 10. týden (5.3.2018 - 11.3.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

S údivem zjistíte, že vám vaše dosavadní vztahy nic nedaly. Nejpozději o víkendu pochopíte, že na svého Berana musíte jinak - a začnete přemýšlet, jak.

Býk

Jakmile uslyšíte, že je úžasný, zbystřete. Většina lidí, které ostatní takto označovali, vám zajímavá vůbec nepřišla - a vypadá to, že ani tentokrát svůj názor nezměníte.

Blíženci

Na všechno má dost času. Vzhledem k tomu, že jste oba stejné krevní skupiny, akutně hrozí, že přehlédnete něco, co je opravdu podstatné, což vám později zkomplikuje život.

Rak

O tom, že by šel na kompromis, můžete v jeho případě leda tak snít. Beran se prosazuje bez ohledu na cokoli a ještě se diví, že se vám to nelíbí.

Lev

Je daleko unavenější, než by se vám líbilo. Nahlas to sice nepřizná, ale z jeho jednání je jasné, že má pracovních starostí až nad hlavu.

Panna

Opravdu není důvod, abyste mu ve všem ustupovali. Beran má pocit, že stačí, když zvýší hlas, a všechno začne lítat-Vy mu musíte vysvětlit, že to ve vašem případě neplatí.

Váhy

Klidně mu dejte na starost všechno, o co projeví zájem. Merkur, který se spolu s Venuší dostává do jeho znamení, se postará, abyste se nemuseli o nic starat, protože se postará on...

Štír

Váš vztah se neobyčejně vylepšuje. Beran konečně pochopí, že tím, že vás občas mimo program pohladí nebo pochválí, rozhodně neudělá chybu.

Střelec

I když ho sebevíc milujete, musí si myslet, že o vás musí bojovat. O lehkou kořist nikdy nestál a ani ve vašem případě by výjimku neudělal.

Kozoroh

Představa, že se vám s ním bude bez problémů dařit, se ukáže jako celkem mylná. Váš miláček má svou hlavu a vaše rozumem podložené argumenty neposlouchá.

Vodnář

Jakmile se rozhodne, že vám s něčím pomůže, těšte se na průšvih. Beran v dobrých skutcích nezná míru - a to, že vy o nic takového nestojíte, ho ani trochu nezajímá.

Ryby

Hlavně mu nelžete! Vy si sice můžete myslet, že jste přesvědčiví, ale Beranovi stačí jeden pohled, aby pochopil, že se děje něco, co se mu nezamlouvá.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA