Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 15. týden (9.4.2018 - 15.4.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Jsou věci, které vám naplno neřekne, Beran vzdor svým obvyklým zvykům mlží. Vám se zase nechce ztrácet čas tím, že byste dumali nad tím, co svými slovy vlastně myslí.

Býk

Se svými představami o romantické svatbě se mu raději nesvěřujte. Beran pro podobné akce nemá pochopení,navíc by vám to sdělil způsobem, který by se vás dost dotkl.

Blíženci

Nikam nepospíchejte. Beran je sice nátura prudká, ale vzhledem k zpětně jdoucímu Merkuru v jeho znamení prožívá období, kdy si chce všechno pořádně promyslet a rozvážit.

Rak

Jeho moudrosti nalezené na internetu vám lezou na nervy. Pokuste se mu vysvětlit, že je nutné, aby alespoň občas používal svůj vlastní mozek.

Lev

Vám připadá, že pro svého miláčka děláte nemožné, zároveň však máte dojem, že to nedokáže patřičně ocenit. Co kdybyste mu tak své zásluhy nahlas připomněli?

Panna

Všechno, co dosud vypadalo jasné až průzračné, se najednou začalo komplikovat. Vás to z míry nevyvede, ale váš miláček kvůli tomu řádí jak černá ruka.

Váhy

Přestaňte ho podceňovat. Beran se sice dokáže tvářit, jako by neuměl do pěti napočítat, ale ve skutečnosti to má v hlavě srovnané ještě lépe, než dobře.

Štír

Žádnou životní jistotu s ním sice nemáte, ale právě to vás ve vašem vztahu baví. Ty předchozí, kdy bylo všechno od začátku až do konce jasné, vás jenom nudily.

Střelec

Drobné maličkosti hrají ve vztahu vás dvou podstatně větší úlohu, než velké věci. Je ale potřeba, abyste to oba pochopili, akceptovali a taky se podle toho zařídili.

Kozoroh

Než mu něco řeknete, počítejte do desíti. Čím víc se blíží týden k víkendu, tím jsou jeho reakce ostřejší, on sám protivnější, a jeho výroky konfliktnější.

Vodnář

Neustále přemýšlíte, jak by se váš vztah dal vylepšit. Kdybyste přestali dumat a nechali všechno svému průběhu, bylo by to nejen lepší, ale taky po všech stánkách efektivnější.

Ryby

Jeho nápady jsou občas na hranici. To, že je zvládnete a nic mu nehodíte na hlavu, můžete brát jako svůj velký výkon a nepřekonatelné morální vítězství.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA