Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 16. týden (16.4.2018 - 22.4.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Představa, že vám půjde všechno jednoduše a snadné, nějak nefunguje. Celý týden ovlivňuje stacionární Saturn z Kozoroha a vy oba narážíte na překážky, s nimiž jste nepočítali.

Býk

Váš vztah prochází ne krizí, ale zkouškou-berte to však jako šanci pro nový začátek. Postavte se spolu proti celému světu a pak si vychutnejte vítězství.

Blíženci

Zatímco vy v poslední době všechno odkládáte, Beran se do všeho vrhá po hlavě. Zkuste převzít jeho postoj k životu, trochu méně se bát a trochu více riskovat.

Rak

Je potřeba, abyste se ukázali jako kontaktní partner. Beran to sice nahlas neřekne, ale ke své erotické spokojenosti časté něžné doteky vyloženě potřebuje.

Lev

Když odmítáte nějaký jeho návrh, připravte se na kravál. Váš Beran má pocit, že byste mu za to měli líbat ruce, a nechápe, že vy se k tomu ani trochu nemáte.

Panna

Neustále se spoléhá na vaši velkorysost. Dosud jste mu ji prokazovali bez velkých řečí, ale teď si říkáte, že nastal čas, kdy mu musíte říct, že i vy máte své meze.

Váhy

Jeho pracovní blázinec neřešte. Bude stačit, když se po návratu domů budete tvářit pokud možno mile a hned ho nezasypete spoustou vzájemně nesouvisejících požadavků.

Štír

Šance na nové začátky je značně vysoká. Je jenom potřeba, abyste sebrali odvahu, pořádně si o tom promluvili, a domluvili se, že budete postupovat jednotně a spolu.

Střelec

Z toho, že ho neznáte, míst strach nemusíte. Z Berana se ukáže zajímavý člověk a vtipný společník, z něhož může časem třeba být i něco daleko důležitějšího.

Kozoroh

Záměry, které spolu máte, jsou v ohrožení. Oba jste tvrdohlaví a oba máte pocit, že tím, že byste tomu druhému ustoupili, byste ztratili na důstojnosti.

Vodnář

Prohlížení fotek ze začátku vašeho společného života byste si měli zakázat. Teď je potřeba, abyste pozornost upřeli do budoucnosti a začali přemýšlet, kudy a hlavně kam dál.

Ryby

Jde proti vám a tím vlastně i proti celé vaší rodinné větvi. Na jedné straně jste na něj naštvaní, ale na druhé musíte přiznat, že má svým způsobem i pravdu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA