Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 17. týden (23.4.2018 - 29.4.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Opět se ukáže, že zákon schválnosti funguje na výbornou-to, na co se těšíte, se z vyšší moci buď posune, nebo vůbec neuskuteční. Jindy byste se naštvali, ale teď se začnete smát.

Býk

O spolupráci se sice můžete pokusit, ale nedivte se, když nevyjde. Váš miláček vás neposlouchá, jede si po svém, a pak se diví, že se vám to nezamlouvá...

Blíženci

Trocha odstupu od toho, co se děje, vám jen prospěje. Kdybyste navíc dokázali to, co Beran řekne, nebrat tak příliš vážně, bude to ještě o kus lepší.

Rak

Některým záležitostem se nevyhnete. Můžete ale trvat na tom, aby Beran přiložil ruku k dílu a alespoň některé z nich vyřídil místo vás.

Lev

První seznámení s jeho rodiči moc příznivě neproběhne. Mají pocit, že se jim snažíte jejich Beránka odloudit - a vy jim nemáte jak vysvětlit, že se něčeho takového bát nemusí.

Panna

O pohodu nepřijdete, i kdybyste se opravdu snažili, Beran je neskutečně mírumilovný. Je vidět, že se nechce hádat a čeká, až to konečně pochopíte i vy.

Váhy

Nápadů na to, za co a jak byste měli utrácet, má opravdu hodně. Musíte ho sice mírnit, ale nějakou maličkost pro radost byste mu v rámci usilování o klid v rodině povolit mohli...

Štír

Neustále se snaží zapůsobit na lidi, kteří si to vůbec nezaslouží. Vysvětlete mu, že bude lepší, když pojede po svém a na to, co si myslí ostatní, nebude brát zřetel.

Střelec

Ve chvíli, kdy usoudíte, že se ho někdo chystá podrazit, ho musíte upozornit. Nebude vám sice moc věřit, ale to je to poslední, co by vám mělo vadit.

Kozoroh

Než si na něj uděláte definitivní názor, dejte si na čas. To, co vám na začátku týdne může připadat okouzlující, vám o víkendu zaručeně poleze na nervy.

Vodnář

Kdy s vámi nechce mluvit, mluvit s vámi prostě nebude. Vy se sice můžete snažit, abyste ho přiměli ke změně názoru, ale s vysokou pravděpodobností se vám to nepodaří.

Ryby

Jde o člověka, který má ve všem jasno-jediný problém má s vámi. Vy ho dokážete přinutit, aby se zamyslel a pochopil, že všechno nemusí být tak jasné, jak se mu dosud zdálo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA