Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 19. týden (7.5.2018 - 13.5.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Jsou věci, o kterých byste s ním mluvit neměli, protože jakmile téma otevřete, usoudí, že se znovu vracíte k tématu, které mezi vámi vyvolává hádky. Vy mu budete jen těžko vysvětlovat, že to tak zdaleka není.

Býk

Vaše myšlení funguje naprosto jinak, než jeho. Pokud chcete, aby něco opravdu pochopil, musíte ho zklidnit, posadit a pak mu všechno vysvětlovat pomalu a krok za krokem.

Blíženci

V práci si ho hlídejte. Kolegovi z tohoto znamení se bez problémů podaří naprosto změnit všechno, co jste řekli, a pak se ještě divit, že se vám to nelíbí.

Rak

Než mu něco řeknete, dobře přemýšlejte. Hrozí, že váš Beran vyslechne vaši první větu, té se chytí a všechno ostatní, co mu řeknete, mu jen tak proletí kolem uší.

Lev

Jde o týden, kdy budete vy v pohodě, zatímco váš Beran bude chytat na první našlápnutí. Naštěstí se umíte chovat tak, abyste doma a mezi vámi přece jen udrželi mír a pohodu.

Panna

Čekání na to, až konečně dostane rozum, se dost protáhne. Kdybyste se preventivně smířili s tím, že máte doma věčné dítě, které hned tak nedospěje, měli byste to snazší.

Váhy

O tom, že byste si koupili své vlastní bydlení, jste dosud neuvažovali. Teď se však situace od základů změní a vy zjistíte, že vám nic jiného nezbývá.

Štír

Představa souladného partnerského života narazí na realitu. Pokud miláček usoudí, že vás poslouchat nebude, protože ho to nebaví, nemusí se vám to líbit, ale nic s tím neuděláte.

Střelec

Jsou věci, o kterých byste měli přemýšlet s předstihem. Zatímco ostatní mají dojem, že je na to čas, vy dva se musíte co nejdříve začít připravovat.

Kozoroh

S jeho shovívavostí počítat nemůžete. Neustále sice tvrdí, jak je tolerantní a jak ostatní lidi chápe, ale když přijde na vás a vaše partnerské záležitosti, je najednou všechno jinak.

Vodnář

Pokud na vás zvýší hlas, protože si myslí, že vás ukřičí, má smůlu. U někoho jiného mu tato taktika možná vychází, ale ve vašem případě krutě zklame.

Ryby

Je vám s ním dobře. Beran vám totiž dodává sebedůvěru a přesvědčuje vás, že všechno dopadne buď dobře nebo ještě daleko lépe.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA