Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 3. měsíc (1.3.2018 - 31.3.2018)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Využijte šance na nové začátky, které přijdou rychle a budou bouřlivě. Pokud už dávno tušíte, že váš vás nynější vztah v žádném směru nenaplňuje, je nejvyšší čas, abyste to konečně vyřešili. Když to neuděláte, riskujete, že otevřete další období, kdy vás okovy, které jste si kdysi dobrovolně nasadili, budou tížit stále víc a vy se jich budete zbavovat stále obtížněji.

Býk

V práci to nemáte jednoduché. Vy máte rádi pořádně provedenou a v termínu odvedenou práci, zatímco nadřízení tlačí na rychlost a kvalitu považují za něco druhořadého. Navíc si musíte dávat pozor, abyste to nepřehnali s pracovním tempem. Ve chvíli, kdy budete mít své úkoly hotové, se určitě najde dobrodinec, který na vás udělá prosebné oči a bude chtít, abyste mu pomohli s tím, co on zatím nestihl.

Blíženci

Jde o vhodný měsíc, kdy můžete s úspěchem podávat žádosti na úřady, komunikovat ohledně dotací nebo se věnovat podobným záležitostem. Půjde vám to tak skvěle, že vás mohou kamarádi nebo kolegové požádat, abyste podobné záležitosti vyřizovali i za ně. Do toho se však raději nepouštějte. Kdyby to nevyšlo, všichni by usoudili, že jste jim to udělali schválně.

Rak

I když je léto ještě daleko, je čas, abyste začali vybírat dovolenou. Nebude to jednoduché. Zatímco vy byste rádi vyrazili někam, kde byste si doplnili své znalosti třeba z historie, trvá partner na letovisku, kde budete přes den ležet na pláži a večer se bavit na parketu. Tato představa vás tak ničí, že překonáte sami sebe a navrhnete, že byste letos mohli vyměnit dovolenou v páru za dovolenou s kamarády.

Lev

Kromě jiného budete hodně chodit po soudech. Velice vás překvapuje, jak málo vám to vadí. Občas si dokonce říkáte, zda jste neměli místo svého nynějšího povolání vystudovat spíše práva. Vaše poznámky se dostanou k nadřízeným, kteří usoudí, že vašeho nezvyklého studijního zápalu využijí a pošlou vás na školení, na které se žádnému kolegovi nechce. Nebraňte se, stejně by to bylo marné!

Panna

Když vám někdo navrhne, že vám pomůže dopředu posunout záležitost, která zatím přes veškerou vaši snahu tkví v místě, předně se ho zeptejte, co za to od vás chce. Jakmile vás začne ujišťovat, že vůbec nic, jděte od toho. Dotyčný by si vás nejdříve zavázal, ale pak by přišel s požadavky, které by po všech stránkách překračovaly všechno, co jste pro něj ochotni udělat.

Váhy

Počítejte s jednáním, které vám zdravý rozum sice zakazuje, ale jemuž stejně nedokážete odolat. Dobře víte, že nepotřebujete ani nový počítač, ani nový telefon, ale přesto si je koupíte. Stejně tak jste ochotni zbytečně utrácet za kosmetiku, módní doplňky a jiné drahé maličkosti, které nejsou pro váš další život ani podstatné, ani důležité. Opravdu se bez nich nedokážete obejít?

Štír

Potíže můžete mít s domácím zvířetem. Zatímco vy máte jednoho kusu až nad hlavu, zbytek rodiny vás přesvědčuje, že nutně potřebujete minimálně ještě jedno, aby tomu prvnímu nebylo smutno. Obvykle na podobné argumenty nedáte, ale když na vás všichni vaši milovaní nastoupí v sevřeném šiku, pochopíte, že se sice můžete bránit, ale že vám to stejně k ničemu nebude.

Střelec

Všechna rozhodnutí, která v tomto měsíci budete dělat, a která mají dlouhodobý dopad, si musíte pořádně promyslet. Zapomeňte na veškerou těkavost a důkladně si promyslete všechny alternativy. Ve volných chvílích můžete uvažovat o investicích. Prohlížejte vhodné byty, vybírejte pozemky nebo jiné nemovitosti. Prožíváte šťastné období, které musíte všestranně využít!

Kozoroh

Nehoňte pracovní kariéru. Byla by to spousta práce. Bude lepší, když místo zbytečné námahy začnete přemýšlet o změně zaměstnání. Prohlédněte si pracovní nabídky a začněte přemýšlet, jak se připravit na výběrová řízení. Zavolejte kamarádovi, který je v poslední době absolvoval, a zjistěte veškeré podrobnosti o tom, jak to tam chodí a na co se vás můžou ptát.

Vodnář

Bylo by dobré, abyste si kromě práce a odpočinku udělali čas i na trochu fyzické aktivity. Nemusí se jednat přímo o sport. Stačí trocha intenzivnějšího pohybu. Když si ho dopřejete každý den chvíli, s překvapením zjistíte, že se vám nový životní styl začíná docela zamlouvat. Kdybyste se ještě dokázali přesvědčit, že byste měli omezit alkohol a nechat kouření, bylo by to naprosto skvělé.

Ryby

Než se rozhodnete, že absolvujete nějaký náročnější lékařský zákrok, pořádně přemýšlejte, zda něco takového opravdu potřebujete. Rozmyslet byste si měli zejména všechny plastické operace. Výjimku tvoří jenom chrup. Pokud lékař přijde s tím, že vyžaduje rozsáhlejší renovaci, měli byste ho poslechnout. Zuby, jimž nevěnujete náležitou pozornost, vám mohou nadělat značné problémy!

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA