Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 4. měsíc (1.4.2018 - 30.4.2018)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

O tom, že by se vám nedařilo, nemůže být řeč. Zvládáte všechno, co se po vás chce, a zvládáte to skvěle. Spokojená je dokonce i rodina, se kterou zažijete nemálo příjemných chvil. Žárliví mohou být jen kolegové v práci. Mají dojem, že se ženete až příliš rychle kupředu. Mohli byste jim sice vysvětlovat, že jen využíváte šance, které vám osud nabízí, ale stejně by vás nepochopili.

Býk

Je potřeba, abyste si hlídali rodinný majetek. Když si s vámi chce starší příbuzný promluvit o tom, co s ním chce v budoucnosti udělat a jak ho rozdělit, neříkejte, že je na to ještě čas. Potřeboval hodně odvahy, než se k takové řeči odhodlal, a vy byste ho měli pozorně poslouchat. Když se vám zdá, že něco nerozhodl dobře, netlačte na něj, ale dejte mu to spíše jako téma k úvaze.

Blíženci

Spory mohou vypuknout kvůli dovolené. Zatímco rodina má dojem, že byste měli vyrazit někam hodně daleko (optimálně tam, kde není signál mobilu a kde není televize), vy máte dojem, že se bez vás v práci nedokážou obejít. Bylo by dobré, kdybyste svou dovolenou probrali co nejdříve s nadřízeným. Předejdete tak situaci, kdy byste ji museli na poslední chvíli odsouvat nebo úplně rušit.

Rak

I když vám přijdou zprávy, které byste si moc rády nechali a čas od času se s nimi potěšili, nedělejte to. Kdyby na ně přišel váš partner, bylo by to zlé a vy byste měli hodně co vysvětlovat. Kdyby však do vašeho mobilu nahlédl náhodou některý z kolegů, bylo by to ještě horší. Rychle by mu došlo, kdo je vaším tajemným partnerem. Vydírat by vás nezačal, ale každou chvíli by dával najevo, že by vás vydírat mohl.

Lev

I když máte pocit, že je vám ve vašem vlastním světě lépe, protože vás v tom reálném a hmatatelném nic pěkného ani zajímavého nečeká, měli byste se překonat a alespoň občas mezi lidi vyrazit. S údivem zjistíte, že se kolem vás pohybuje fůra zajímavých lidí, s nimiž se můžete bavit o spoustě zajímavých věcí. Stejně tak vaše okolí pochopí, že nejste tak protivní, jak vypadáte, ale že jenom potřebujete čas.

Panna

Vaše boje o spravedlnost nabývají na obrátkách. Jde o měsíc, kdy můžete čekat soudy, nejrůznější náročná úřední jednání a podobné záležitosti. Na pasivitu nevsázejte! Čím víc se budete otevřenému jednání vyhýbat, o tím větší průšvih si říkáte. Celou věc proberte nejdříve se svým advokátem a řiďte se jeho pokyny. Na rozdíl od vás není v celé věci emočně zaangažovaný, a proto ji vidí jasněji, než vy.

Váhy

Úvahy o vlastním soukromém podnikání jsou sice na místě, ale vy byste k nim měli přistupovat s rozumem. Zjistěte si, zda a jakou konkurenci v okolí máte. Dejte si dohromady ekonomickou rozvahu a dobře si spočítejte, zda na takovou akci vůbec máte. Hlavně si však o svých plánech promluvte s partnerem. Bez jeho podpory, dohledu a celkové péče by se vám začínalo opravdu těžko.

Štír

O tom, že byste začali s novým partnerstvím, můžete uvažovat, ale s realizací byste pospíchat neměli. Potíží s tím, že jste do vztahu šli po hlavě a moc nepřemýšleli, jste už měli víc než dost. Pokud se chcete vyhnout dalšímu opakování stejného scénáře, dopřejte si při poznávání svého nového objevu daleko víc času, než jste si dopřávali dosud. Bude to dobrá investice.

Střelec

Obvykle za sebe moc neutrácíte, ale všechno je jednou poprvé. Pozornost věnujte zejména nejrůznějším pomůckám pro zdraví - především brýlím. Než si je koupíte, zajděte si k očnímu lékaři a nechte si pořádně proměřit oči. Nové brýle mohou být dost drahé, protože se vám budou skla vyrábět na míru. Finální částka bude sice dost velká, ale oči máte jenom jedny...

Kozoroh

Jsou věci, ve kterých byste neměli riskovat. Se zajímavým kolegou si sice můžete zaflirtovat a vyměnit pár úsměvů, ale tím by to taky mělo skončit. Hlavně o úspěchu, který u opačného pohlaví máte, nevyprávějte doma. Váš miláček sice patří k těm vzácným lidem, kteří vám zábavu přejí a jsou na vás pyšní, ale tentokrát by příliš mnoho pochopení nevykazoval.

Vodnář

S tolerancí to nepřehánějte. Pokud se po vás chce, abyste byli tolerantní vůči kolegům, kteří se na rozdíl od vás bohapustě flákají, zlomit se nenechejte. Je opravdu zbytečné, abyste mlčky přihlíželi situaci, kdy vy a pár dalších pracuje a zbytek se veze. V takovém případě bude lepší, když odložíte veškerý sentiment a začnete se dívat po nové práci s férovějšími podmínkami.

Ryby

Nudit se nebudete - dokonce se dá předpokládat, že budete těm, kteří jenom zívají, tak trochu závidět. V práci toho máte až nad hlavu. Navíc se můžete těšit, že vás vyšlou na nejrůznější školení, která mají zvýšit vaši kvalifikaci. V každém případě jděte! Když se na konci pololetí bude jednat o zvyšování platu, bude to argument, jímž můžete svou žádost úspěšně podepřít.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA