Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 19. týden (7.5.2018 - 13.5.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Vychutnejte si společnost svého miláčka! Přiznejte si, že patří k lidem, kteří dokážou být za všech okolností sexy. Pak zjistíte, že vás vzrušuje i ve chvíli, kdy se věnuje něčemu, co na první pohled vypadá jako naprosto neerotická činnost.Nezapomeňte se s ním o své poznatky podělit. Může se sice stát, že pak odloží to, co dělá, a rovnou se po vás vrhne, ale i to bude příjemné.

Býk

Opravdu nevíte, jak na tom s miláčkem vlastně jste. V jedné chvíli se chová jako by si bez vašeho objetí nedokázal představit život, vzápětí budí dojem, že mu na vás a na vašem vztahu vůbec nezáleží. Naštěstí jde o týden, kdy kolem sebe kromě něj máte i spoustu jiných lidí. Když s vámi chce být, budete rádi - a když nechce, rozhodně se kvůli tomu nebudete stresovat a hroutit.

Blíženci

Je potřeba, abyste si s partnerem promluvili. Pokud má pocit, že budete jak v životě, tak v sexu plnit každé jeho přání, musí zjistit, že to nepůjde. Opravdu není důvod, abyste dělali něco, o čem od začátku víte, že se vám to líbit nebude. Natvrdo mu řekněte, že vy s ním na swingers party nepůjdete - a pokud půjde on sám, může tam klidně i zůstat. Vy ho postrádat nebudete.

Rak

Nezdá se vám, že byste měli alespoň část volného dne věnovat svému partnerovi a tím i sexu? Potíže však může být v přehnaných požadavcích, které v tomto směru miláček jak na vás, tak na sebe má. Musíte mu vysvětlit, že ho sice milujete, ale erotické rekordy ani kvůli němu trhat nehodláte. Když si to vyjasníte, bude z toho nakonec velice pěkný a hlavně ničím nerušený sex.

Lev

Své myšlenky si musíte hlídat! Při vaší aktuální nesoustředěnosti hrozí, že začnete myslet tak trochu nahlas, což by mohl být docela dobrý trapas. Vy sami víte, že na sex myslíte často a vůbec by vás to nepřekvapilo. Dech byste však vyrazili lidem, kteří vás považují za decentního jedince. Ti by se s vaší skutečnou podobou smiřovali jen hodně těžko.

Panna

To, že se s partnerem pohádáte, vaše erotické touhy ani trochu neomezí. Pak si můžete vybrat, zda si sex vyberete jako cestu ke smíření, nebo zda budete v nepřátelství pokračovat. To, že to uděláte, vůbec neznamená, že byste na sex rezignovali. V lepším případě si na výpomoc pozvete osvědčeného kamaráda - a v horším usoudíte, že ani autoerotika nemusí být za všech okolností tak špatná.

Váhy

Mezi vámi a člověkem, kterého vidíte poprvé v životě, to opravdu skvěle jiskří. Dejte událostem volný průběh, ale chovejte se rozumně. Hlavně nikomu nevysvětlujte, že jste jenom kamarádi. Dotyčný by tomu mohl uvěřit, což by bylo problém. Bude lepší, když využijete Lunu, která je v pondělí a v úterý ve vašem sektoru erotiky, a s její pomocí konečně přejdete od teorie k praxi.

Štír

Díky Venuši, která prochází vaším sektorem sexu, si vyloženě užíváte. Velice dobře si uvědomujete, že můžete mít každého, kdo se vám zalíbí. Naštěstí máte rozum a erotické partnery si vybíráte tak, abyste zbytečně nenarazili. Pokud se rozhodnete pro nějaký úlet, postaráte se, aby se o tom váš miláček nedozvěděl. Nakonec navíc usoudíte, že to za tu námahu vlastně ani nestálo a že by to doma bylo lepší.

Střelec

Jako člověk, který umí s časem dobře hospodařit, využíváte pro sex každou volnou chvíli. Potíž je však s miláčkem. Když ho ráno budíte s tím, že mu právě poskytujete ten nejhezčí start do nového dne, velkého vděku se nedočkáte. Partner vás dokonce může označit za sobce, který na nic jiného než na své uspokojení nemyslí. Opravdu chcete něco takového riskovat?

Kozoroh

Svého partnera jste si vybírali tak, aby vám imponoval. Teď přemýšlíte, zda vám náhodou neimponuje víc, než je zdrávo. Miláček dává najevo, že se ve všem důležitém včetně sexu pojede tak, aby to vyhovovalo jemu. Vy pak přemýšlíte, zda se v posteli taky někdy dostane na vaše přání, nebo zda jste odsouzeni k tomu, abyste dělali jenom to, co se líbí jemu...

Vodnář

Pozor si dávejte nejen na to, co děláte, ale hlavně na to, co svému partnerovi říkáte. Když se v neděli večer, kdy se Merkur dostává do Býka, začnete rozněžňovat nad krásnou kamarádkou nebo ztepilým kolegům, může z toho být velký problém. Partner udělá kravál! Vy mu sice můžete vysvětlovat, že jste to tak nemysleli, ale to na situaci nic nezmění.

Ryby

Zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, erotické nabídky nejrůznějšího kalibru jen prší. Naštěstí máte nasbíraný dostatek životních zkušeností, takže jim nepodlehnete bez výběru. V klidu a beze spěchu si mezi svými nápadníky vyberete člověka, který nejen mluví, ale z jehož jednání je taky jasné, že i ví, co má s vámi dělat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA