Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 21. týden (21.5.2018 - 27.5.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

V pondělí, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru romantiky a lásek, je to mezi vámi vyloženě hezké. Miláček vás začne dobývat a vy se budete tak trochu zdráhat. Oba si ale uvědomujete, že je to pro vás velice příjemná hra. Když si dáte pozor, abyste to nepřehnali a o víkendu pak nemuseli zápasit se žárlivostí, vytvoříte tím pro sebe i pro partnera velice příjemný týden.

Býk

To, že byste mohli mít problémy se sexem, vás ani nenapadne. Dejte si však pozor na bývalé partnery. Ti jsou o vás a vašich erotických projevech schopni pustit do světa i to, co s pravdou nemá vůbec nic společného. Vy pak můžete přemýšlet, zda to máte vyvracet a dokazovat, že je všechno jinak, nebo zda nad tím máte mávnout rukou a doufat, že to rozumní lidé pochopí a sami uznají, že je to nesmysl.

Blíženci

S tím, že se ve vašem případě z kamarádů stávají (nebo alespoň chtějí stát) milenci, máte dlouhodobé zkušenosti a už vás to nepřekvapí. Teď se však karta obrátila! S údivem zjišťujete, že vás eroticky začal přitahovat někdo, s kým se už hodně dlouho znáte a koho jste zatím vnímali skoro jako sourozence. Teď je jasné, že se situace změnila, a přemýšlíte, co máte dělat. ...

Rak

S láskou a se sexem jsou jenom potíže. Přiznáváte si, že vás partner nepřitahuje a nevzrušuje zdaleka tak intenzivně, jako ještě nedávno, ale nějak nevíte, co byste s tím měli dělat. V tomto týdnu ještě stačí, když při milování zavřete oči a představujete si někoho úplně jiného, ale už teď je vám jasné, že jste se dostali do problému, který budete muset řešit.

Lev

Miláček by si kolem sexu moc rád a s chutí povídal, zatímco vás nic takového neláká. Sami za sebe byste dali přednost jednoduchému sexu, díky němuž se zbavíte napětí a který poslouží jako příjemný a zároveň účinný prášek na spaní. Udělat to můžete, ale svému miláčkovi to raději neříkejte. Když by mu došlo, jakou úlohu ve vašem erotickém životě hraje, asi by se urazil.

Panna

To, že se partner v poslední době mění, není dojem, ale fakt. Najednou zjišťujete, že není s ničím spokojený a že má ke všemu, co říkáte nebo děláte, tisíce námitek. Vy pak můžete přemýšlet, zda je tak nenaladěný a protivný kvůli tomu, co se děje v práci, nebo kvůli tomu, že by vás rád vyměnil za méně okoukaný model. V každém případě ho hlídejte trochu víc, než jste zvyklí.

Váhy

To, že je váš miláček sebevědomý, je dobře. Přesto byste se měli starat, aby nebyl sebevědomý až příliš. Když o něm budete mluvit jako o sedmém divu světa, zájem, který o něj panuje, se ještě posílí. Navíc mu stoupne sebevědomí tak, že začne přemýšlet, zda jste pro něj dost dobří. Trochu ho pochvalte, ale zároveň ho ujistěte, že má v sexu i mimo něj pořád ještě kam růst...

Štír

Váš miláček se v ložnici projevuje velmi vynalézavě a vy mu v tomto ohledu skvěle sekundujete. Navíc můžete využít soboty a celé neděle! Ve vašem znamení se nachází Luna a stará se vám o další inspiraci. O víkendu toho sice moc nezvládnete, ale to bude to poslední, co vám bude vadit. Práce neuteče, ale kdybyste přišli o krásné chvíle, strávené s miláčkem, moc by vás to mrzelo.

Střelec

V pondělí, kdy je Luna ve Lvu, si musíte vybrat. Na jedné straně byste šli noc rádi hned z práce domů a nechali se od miláčka rozmazlovat, na druhé vás lákají na malé posezení kamarádi. S těmi byste však raději chodit neměli. Je docela možné, že pro vás mají někoho, kdo se k vám podle jejich názoru hodí víc, než váš partner a s kým vás budou seznamovat. Opravdu to chcete riskovat?

Kozoroh

Minimálně v úterý a ve středu počítejte s hodně ostrými partnerskými debatami. Miláček má pocit, že se věnujete až příliš práci a povinnostem, a příliš málo jemu. Vy mu marně vysvětlujete, že pro to, abyste si sex pořádně užili, musíte mít veškeré úkoly hotové tak, abyste na ně nemuseli myslet. Můžete mluvit jako kniha, ale on vás stejně nechopí...

Vodnář

I když váš smysl pro humor funguje skvěle a je jedním z toho, co si na vás miláček opravdu cení, jsou situace, v nichž byste se k němu uchylovat neměli. Když si začnete utahovat z milostného umění a erotických potřeb svého miláčka, čekejte průšvih. Váš smysl pro humor neocení! Když vám pak řekne, abyste se s ním šli vycpat, můžete si gratulovat, protože jste z toho vyšli ještě docela dobře.

Ryby

Vzhledem k Venuši, která se pohybuje vaším sektorem romantiky a lásek, byste měli domácímu erotickému životu velet vy. Nasaďte veškerou rafinovanost, které jste schopní. Miláčkovi ukažte, jak si může sexu užívat. O tom, že tomuto pomalému, neuspěchanému a vynalézavému milování přijde na chuť tak, že ho bude vyžadovat daleko častěji, nepochybujte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA