Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 27. týden (2.7.2018 - 8.7.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, se máte v erotice na co těšit. Vaše fantazie je bezbřehá. Navíc máte dost času, abyste se věnovali uskutečňování toho, co jste vymysleli. Pokud máte navíc i miláčka, který je narodil stejně jako vy v ohnivém znamení, počítejte s tím, že z postele nevylezete. Partneři ze zbylých znamení sice tak vášniví nejsou, ale i s nimi to bude zajímavé.

Býk

Opět se přesvědčíte, že nic není černobílé - váš erotický život nevyjímaje. Zatímco v úterý a ve středu je všechno naprosto dokonalé, v další části týdne kvalita vyloženě pokulhává. Počítejte s tím, že budete zároveň zklamaní a naštvaní. Těšili jste se na volné dny, kdy si budete po všech stánkách dopřávat - a najednou se musíte smířit s tím, že to bude vypadat naprosto jinak.

Blíženci

V úterý a ve středu, kdy je Luna v Rybách, s miláčkem zacházeje co nejněžněji a nejopatrněji. Když ho urazíte, nebo když řeknete něco, co si on jako urážku vyloží, můžete nad svým erotickým životem udělat kříž. Vy se mu pak můžete snažit vysvětlit, že jste to tak nemysleli, ale on přesto usoudí, že se ho snažíte jenom uchlácholit a zklidnit.

Rak

Člověka, který vám nabízí volný vztah, se nejdříve důkladně vyptejte, jak přesně si to představuje. Po delším hovoru, kdy si budete vyjasňovat, co si kdo pod kterým pojmem představuje, konečně pochopíte, o co vlastně jde. Podle jeho představy by si žil on volně, zatímco vy byste mu vytvářeli domov, do nějž by se po svých záletech uchýlil a kde by našel klid.

Lev

Čtvrteční opozice mezi Merkurem a Marsem bude opravdu náročná. Váš miláček vás podezírá z činností, které vás ani nenapadly, s člověkem, kterého nemůžete ani vidět. Čím víc mu však budete vysvětlovat, že se plete a že něco takového nemáte v úmyslu, tím to bude horší. Váš miláček má dojem, že mu své skutečné záměry tajíte, a nechápe, že je totálně vedle.

Panna

Jsou věci, na kterých byste šetřit neměli. Když miláček přijde s tím, že byste spolu před svátky měli vyrazit do sexshopu a na prodloužený víkend si koupit nějakou hračku, raději mu to nerozmlouvejte. Společný výlet do patřičného obchodu se nakonec ukáže jako velice zábavná akce. Nakoupíte, co potřebujete, a ještě se u toho s chutí zasmějete.

Váhy

Hovory, které o erotice s partnerem vedete, jsou neskutečně zajímavé, ale taky hodně osobní. Dávejte si pozor, aby je neposlouchal nikdo, komu po vás a vašich intimních záležitostech nic není. Děti by z toho měly jen zbytečný zmatek v hlavě. Ještě horší je to s kamarády. Pro ty byste se staly vítaným terčem žertů a zbytečně nejapných poznámek.

Štír

Náročný bude zejména čtvrtek, kdy jste pod vlivem opozice mezi Merkurem a Marsem. Můžete si však vybrat, co v kritické chvíli uděláte. Když podlehnete jeho energii, skončí to hádkou. Kdybyste však využili trigon mezi Sluncem a Jupiterem, bylo by všechno daleko zajímavější. Díky přízni Slunce a Jupitera si krásně užijete erotiku, které opozice mezi Merkurem a Marsem jen přidá na pikantnosti.

Střelec

Pokud miláček usoudil, že prodlouženého víkendu využijete na nějaké zásadní práce na vylepšení svého bydlení nebo zahrady, bude muset zkonstatovat, že má smůlu. Vy usoudíte, že dva dny, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, musíte využít na dohnání všeho, co jste prozatím v erotickém životě trestuhodně zanedbávali. Nenechte si své nápady rozmluvit! Budou to velice příjemné dva dny.

Kozoroh

Jde o týden, kdy byste byli nejspokojenější, kdybyste měli k dispozici minimálně dvakrát tolik času. Potřebujete sbalit zavazadla pro sebe i pro děti, dokončit pracovní záležitosti a navíc i alespoň trochu pořešit svůj erotický život. Podle hvězd by však bylo lepší, kdybyste erotiku odložili na sobotní večer. Luna bude v Býku a vy si jeden druhého krásně užijete.

Vodnář

Když poprvé narazíte na člověka, který vám začne podrobně a upřímně vyprávět o svých erotických prioritách, docela vás to zaujme. Když vám však začne vysvětlovat, že by si své hodně nezvyklé aktivity moc rád vyzkoušel právě s vámi, rozhodně ho odmítnete. O podobných věcech jste si sice ochotni povídat, ale s realizací mu pomáhat nehodláte a nebudete.

Ryby

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, budete mít ohledně erotiky a následného sexu spoustu starostí. Zatímco ostatní mají problémy s tím, aby nějakého ctitele sehnali, vy nevíte, co udělat, abyste se jich zbavili. Nezbude, než abyste všude chodili jen se svým miláčkem. Před zvlášť nechápavým ctitelem se začněte bavit o svém zdařilém erotickém životě a o tom, jak se těšíte, až spolu budete sami.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA