Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 28. týden (9.7.2018 - 15.7.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

V úterý, kdy se Venuše přesouvá do Panny a tedy do vašeho sektoru práce a zdraví, se váš vztah k erotice dost zásadně změní. Hrozí, že se dostanete do stavu, kdy to pro vás přestane být hra a začnete ji vnímat jako povinnost. Hlavně partnerovi nevysvětlujte, že sex s ním provozujete jen pro zdraví. Obvykle na vás naštvaně nereaguje, ale tentokrát by mohl přístup změnit.

Býk

Kamenem úrazu se může stát fotbal. Zatímco dámy mají pocit, že se jim jejich mužští partneři dostatečně nevěnují, protože je zajímá především dění na trávníku, pánové usoudí, že partnerky nemají pro jejich koníčky dostatečné pochopení. Moudrá býčí dáma si v takovém případě prostuduje hrací plán a zjistí, kdy je volno, a kdy se o partnera může pokusit. A moudrý býčí muž je pyšný, že na tak dokonalou partnerku narazil...

Blíženci

Hrozí, že na partnera narazíte. Zatímco vy máte pocit, že byste si měli v létě nezávazně užívat a vychutnávat všechny životní radosti, má váš protějšek pocit, že byste měli spíše pracovat a věnovat se řešení praktických záležitostí. Když vám pak sdělí, že o víkendu nebude na erotiku mít čas, protože musí síly šetřit na malování nebo něco podobného, naštve vás už definitivně.

Rak

Na ranní milování zapomeňte. Než se pořádně probudíte, bude miláček už dávno venku. Podle povahy si bude vychutnávat první kávu, nebo rovnou vyrazí na houby. O vylepšení a zkvalitnění svého erotického života můžete začít usilovat až po poledni. Když siestu zahájíte milováním, bude to neobyčejně příjemné. Miláček vás navíc pochválí za vynalézavost.

Lev

Je potřeba, abyste svého miláčka zbavili ostychu. Bez obav mu řekněte, že si ho a jeho krásu chcete vychutnávat všemi smysly, takže při sexu necháte rozsvíceno. Efekt bude nesmírně bouřlivý a pro vás pozitivní. Stačí pár slov, aby miláček přišel o všechny zábrany a začal se projevovat daleko ohnivěji, než dosud. Občas vás dokonce napadne, že vášně v takové intenzitě nejste schopni zvládnout...

Panna

Když se vám někdo na první pohled moc nezamlouvá (o tom, že by vás vzrušoval, nemůže být navíc řeč), chovejte se rozumně. Nenamlouvejte si, že sex není důležitý a že si na něj zvyknete. Nepřesvědčujte se, že jeho skvělá povaha a další kvality vám nedostatek v erotice vynahradí. Nevyšlo by to. Navíc byste zbytečně trápili jak sebe, tak i jeho.

Váhy

Sami nevíte, zda to, co prožíváte, je dobré přátelství, nebo počínající láska potíž je v tom, že jde o člověka, který ve vás vzbuzuje víc nadšení a erotických představ, než váš současný partner. Zatím není situace tak žhavá, abyste se jí museli nějak akutně zabývat. Je vám však jasné, že pokud to tak bude pokračovat, do řešení se pustit musíte.

Štír

Vzhledem k novoluní, které v pátek třináctého probíhá v Raku, si dávejte pozor na všechno, co děláte. Týká se to zejména erotických dobrodružství. Na začátku mohou sice vypadat jako něco, co je naprosto jednoduché a zvládnutelné, ale už o víkendu byste zjistili, že jste jejich intenzitu podcenili. Vy jste si chladnou hlavu zachovali, ale ten druhý by se do vás zamiloval a začal by dělat potíže...

Střelec

Anonymní dopis nebo mail, který ohledně svého partnera dostanete, buď smažte nebo spalte. V žádném případě se jím nezabývejte a partnera se na nic neptejte. Při aktuálních hvězdných vlivech si můžete být jistí, že vám to poslal někdo, komu nezáleží na vás, ale na tom, aby rozbil váš vztah. Když popřemýšlíte o partnerových bývalých láskách, autora v nich najdete na první dobrou...

Kozoroh

Opozice mezi Sluncem ve vašem partnerském sektoru a Plutem ve vašem znamení probíhá sice ve čtvrtek, ale váš vztah ovlivňuje po celý týden. Dejte si pozor, abyste na partnera nebyli protivnější a nevlídnější, než je zdrávo. Když se chce milovat, dělá to proto, aby vám byl co nejblíže, a ne proto, aby se vyhnul nějaké práci, kterou jste mu naplánovali. Uvědomte si to!

Vodnář

Když partner přichází z práce s tím, že je opravdu unavený, chovejte se rozumně. Nemyslete si, že tím jen maskuje své zálety a jiné nepravosti. Místo výčitek nebo jedovatých poznámek nalijte něco dobrého k pití a nabídněte mu masáž. Mile ho to překvapí. Po masáži z něj navíc veškerá únava spadne a on po vás zatouží stejně intenzivně jako jindy.

Ryby

To, že vám nový objev slibuje, že s ním zažijete něco, co jste s nikým jiným dosud neprožili, je naprosto normální. Dotyčný se však chová tak sebejistě, že se vám to přestává líbit. Když pak začne mluvit o všech svých předchozích vztazích a o tom, kdo všechno prošel jeho postelí, rozhodnete se, že známost sice slibně začala, ale vy v ní pokračovat nebudete. O to, abyste fungovali jako jeho další trofej, nestojíte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA