Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 19. týden (7.5.2018 - 13.5.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Zatímco v krátké pracovní části týdne si v podstatě nemáte na co stěžovat, o víkendu to bude horší. Merkur, který prochází posledními stupni vašeho znamení, vás nutí k reakcím, které byste jindy sami považovali za přehnané. Navíc hrozí, že partnera nejdříve naštvete, a pak se ho zeptáte, co se stalo, že se zlobí. Vy to provokativně nemyslíte, ale on to tak bude vnímat.

Býk

S upřímností vůči miláčkovi zacházejte jako s hodně vzácným kořením, které se musí opatrně dávkovat. Když mu řeknete, že by bylo moc dobře, kdyby ho poslali někam na služební cestu, protože vám svou přítomností doma jen přidělává práci, bude to z vaší strany sice otevřené, ale nepříliš rozumné. Je docela možné, že se naštve a že vám pak i on řekne něco, co se vám líbit nebude.

Blíženci

Nezdá se vám, že zbytečně ustupujete tam, kde byste se naopak měli chovat důsledně a tvrdě stát na svém? Pokud miláček zjistí, že si s vámi může dělat, co chce, taky toho náležitě využije. Opravdu by bylo lepší, kdybyste si s ním všechno vyřídili. Riskujete tím hádku, ale pořád to bude lepší, než kdybyste předstírali pohodu tam, kde se nic takového nevyskytuje.

Rak

O tom, že byste si na svého miláčka měli najít dostatek času, nepochybujte. Když se vám to nepovede, riskujete, že se najde někdo, kdo má vášeň pro opuštěné partnery a kdo se ho moc rád ujme. Když mu navíc vysvětlí, že nechápe, jak někdo může tak úžasnou bytost nechat o samotě, najednou zjistíte, že se vším všudy kompletně přebral roli, kterou jste dosud v jeho životě hráli vy.

Lev

Jsou věci, které byste dál už odkládat neměli. Klidně se partnera zeptejte, jak si představuje vaši další společnou budoucnost. Musíte se však chovat tak, aby pochopil, že ho svou otázkou nezaháníte do úzkých, ale naopak mu tím dáváte životní šanci. Nezapomeňte naznačit, že jste jedineční a že si v případě, kdy vás odmítne, hodně těžkou nohou šlápne na štěstí.

Panna

Volných chvilek, kterých máte podstatně víc, než obvykle, využijte nejen k práci, ale i ke společným aktivitám, které s miláčkem podniknete. Nemusíte dělat nic náročného. Stačí, když si spolu sednete do kavárny na ulici a budete pozorovat život. Velmi vás překvapí kladná reakce vašeho miláčka. Přizná, že po chvíli, kdy spolu budete jen tak sedět a nic nedělat, už opravdu toužil.

Váhy

Pondělí a úterý využijte k vylepšení jak vztahu, který máte k partnerovi, tak ke zkvalitnění těch, které máte s ostatními lidmi. S partnerem si můžete rozumně promluvit o tom, co se vám na vašem vztahu nelíbí. Bude na to dostatek času. Když pak navíc ještě zvolíte vhodný tón, jímž dokážete, že vám na domluvě mezi vámi opravdu záleží, bude odezva rychlá a ve všech směrech kladná.

Štír

Opozice mezi Sluncem a Jupiterem má na vaše vztahy větší vliv, než jste si dosud mysleli. Pod jejím vlivem můžete pochopit, že miláček opravdu potřebuje více svobody, než mu dáváte. Když se ještě alespoň trochu pokusíte omezit svou podezíravost, zjistíte, že je vám najednou daleko lépe. Navíc se začnete znovu těšit domů, což se stav, který jste už dlouho nezažili.

Střelec

Od pátečního odpoledne do nedělního večera, kdy Luna prochází vaším sektorem romantiky a lásek, se máte na co těšit. Opačné pohlaví vás zbožňuje a vy máte co dělat, abyste se chovali náležitě a ke vztahu odpovědně. S miláčkem chodíte ruku v ruce. Dobře si uvědomujete, že tvoří jedinou účinnou hranici, která vás odděluje od dřívějšího veselého a neodpovědného života, k němuž se už vracet nechcete.

Kozoroh

V pondělí, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Plutem, se chovejte s rozumem. Uvědomte si, že máte sklon k příliš prudkým reakcím na podněty, které si to ani trochu nezaslouží. Když nejdříve miláčkovi dovolíte, aby se vypovídal, dojde vám, že vlastně oba chcete totéž - a že jediný problém je v tom, že každý z vás vyjadřuje svá přání jinými slovy.

Vodnář

Počítejte s tím, že miláček má spoustu nápadů, které i vám připadají jako riskantní. Když ho napadne, že byste volné dny mohli trávit horolezením nebo jiným podobným adrenalinovým sportem, klidně mu řekněte, že to nepřipadá v úvahu. Nejdříve vám vytkne, že mu kazíte každou radost, ale pak uzná, že vás opravdu nemůže nutit k něčemu, čeho se bojíte.

Ryby

Ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším znamením, konečně dokážete partnera oslovit tak, aby vás bral vážně. Může mít sice dojem, že některé jeho výroky, které on zle zdaleka nemyslí, berete až příliš tragicky, ale to mu musíte vysvětlit, je opravdu potřeba, aby pochopil, že to, co on vnímá jako vtip, se vás může dotknout v hodně citlivém místě.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA