Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 21. týden (21.5.2018 - 27.5.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Slunce, které se v pondělí dostává do Blíženců, vás vyloženě potěší. S Venuší v Raku je to trochu horší. Máte pocit, že na vás pořád někdo tlačí a cpe vás někam, kam se vám nechce. Když se navíc partnerovi známí začnou usmívat a ptát, kdy se vezmete a budete mít miminko, podrobí tím vaši trpělivost těžké zkoušce. Navíc nesmíte po partnerovi nic hodit ani v případě, kdy po tom toužíte ze všeho nejvíce.

Býk

Je potřeba, abyste v miláčkovi vybudovali respekt vůči sobě, svým požadavkům a zejména svým koníčkům. Může mu sice připadat, že to, čím se zabýváte, je totální nesmysl, ale nesmí se snížit k tomu, aby vám je rozmlouval, nebo si z vás dělal legraci. Jakmile si takových pokusů všimnete, musíte mu dát najevo, že překročil meze, za které ho v žádném případě nepustíte.

Blíženci

Ve středu se v mezilidských vztazích chovejte hodně opatrně. Váš vládce Merkur je v sextilu na Neptuna a zároveň vytváří opozici s Jupiterem. Hrozí, že v upřímné chvíli řeknete partnerovi víc, než je zdrávo a dokonce podstatně víc, než je rozumné. Pak budete sice vysvětlovat, že jste to nemysleli zle a že to jen špatně pochopil, ale to už moc platné nebude.

Rak

Jde o to, abyste se zbytečně nevraceli do minulosti. Pátek, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Merkurem a Plutonem ve vašem partnerském sektoru, k tomu sice vyloženě vybízí, ale vy musíte odolat. Zapojte hlavu a střízlivě analyzujte situaci. Když usoudíte, že je zbytečné, abyste budili to, co je dávno pryč, a stavěli své štěstí na cizím neštěstí, bude to ten správný závěr.

Lev

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, dokážete u miláčka prosadit i to, o čem dosud nechtěl ani slyšet. Je však potřebu, abyste k přemlouvání vytvořili náležitou atmosféru. Prostřete stůl, zapalte svíčky, otevřete víno. Mezitím neustále přemýšlejte, co a jak mu řeknete. Je docela možné, že dospějete k závěru, že je to něco, co se časem poddá samo a co by vám zbytečně kazilo večer.

Panna

Páteční trigon mezi Merkurem a Plutem využijte k vylepšení svých pracovních podmínek. Neostýchejte se šéfovi naznačit, že se nyní hledá místo daleko snadněji, než dřív, takže by se lehce mohlo stát, že byste rychle zvedli kotvy. Jde o jednání, které má velmi pozitivní dopad na váš vztah. Konečně se zklidníte a uvolníte domácí atmosféru tak, aby v ní vám i miláčkovi bylo dobře. ...

Váhy

Ve čtvrtek a v pátek, kdy Luna prochází vaším znamením, si dávejte pozor na své reakce. Hlavně se zbavte představy, že vám každý chce jen uškodit, eventuelně si z vás střílet. Když miláček na váš účet zažertuje, berte to jako jeho snahu o zpestření vašeho života a odpovězte mu stejně. Partner pochopí, že mezi vámi všechno je a bude dobré, a začne se těšit na víkend.

Štír

V sobotu odpoledne a v neděli, kdy je Luna ve vašem znamení, si budete vyloženě užívat. Najednou jste pochopili, že na svého miláčka opravdu nemusíte žárlit. Miláček má sice kolem sebe pořád spoustu lidí a dokonce i pár obdivovatelů, ale vždycky se chová tak, aby všem bylo jasné, že první a jediný v jeho srdci jste vy, a že v tom nehodlá nic měnit.

Střelec

Vzhledem ke Slunci, které se od pondělí nachází ve vašem partnerském sektoru, můžete být spokojení se vším, co se ve vašem vztahu děje. Váš miláček konečně pochopil, že zbytečně nevymýšlíte, ale že opravdu potřebujete, aby se váš vztah změnil. Ve čtvrtek nebo v pátek se navíc dokážete domluvit, jak by tyto změny měly asi vypadat a začnete na nich pracovat.

Kozoroh

To, že se vám o něčem nechce mluvit, ještě neznamená, že se tomuto tématu dokážete vyhnout. Váš miláček má za to, že jde o důležitou záležitost, kterou byste spolu měli důkladně probrat. Vy se pak můžete hádat, že o tom mluvit nebudete, nebo se můžete překonat a o věci si opravdu promluvit. Druhá možnost je sice nepohodlná, ale zase vám zajistí další klidné a spokojené týdny.

Vodnář

Ohledně lásky to opravdu nemáte jednoduché. Moc byste chtěli vyrovnaný a upřímný citový vztah, ale člověk, s nímž byste své city sdíleli, je pořád ještě v nedohlednu. Než začnete nadávat na hvězdy nebo na osud, měli byste se sami sebe zeptat, zda to tak trochu není i vaše vina. Když to, že po lásce toužíte, nedáváte najevo, jen těžko můžete čekat, že někdo půjde do rizika a nabídne vám vztah jako první.

Ryby

Vynikající bude neděle, kdy se Luna nachází ve Štíru, konečně si dokážete s partnerem promluvit tak, abyste se zbytečně nehádali, ale abyste naopak co nejrychleji dospěli k rozumným závěrům. Večer, kdy se Luna dostane do konjunkce s Jupiterem, pak můžete od miláčka čekat velkorysou nabídku. Všechna vaše přání sice nesplní, ale i tak vám udělá radost.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA