Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 22. týden (28.5.2018 - 3.6.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pochybnosti o smyslu vašeho vztahu nabývají na naléhavosti. V řešení tohoto rébusu vám pomůže úplněk, který se v úterý odehraje ve Střelci. Najednou vám bude jasné nejen to, co trápí vás, ale i to, co trápí vašeho partnera. Kdybyste se náhodou rozhodli, že změníte přístup a vyjdete má vstříc víc, než jste mu vycházeli dosud, dá to vašemu vztahu vyšší kvalitu i lepší šance.

Býk

To, že ohledně svého miláčka a jeho vztahu k vám nemáte dosud jasno, je naprosto normální. Navíc není potřeba, abyste se něco snažili uspěchat. Využijte pátečního večera k tomu, abyste si s partnerem někam vyrazili. Jde o akci, která vám ho ukáže v jiném a daleko přitažlivějším světle. Dosud jste o něm a vašem vztahu mohli pochybovat, ale teď vám bude všechno jasné.

Blíženci

S údivem zjistíte, že partner naprosto obrátil. Zatímco dříve o poznávací dovolené nechtěl ani slyšet s tím, že se nejede honit po zajímavostech, ale že si chce odpočinout, tentokrát sám přijde s tím, že byste mohli jeho vytoužené ležení na pláži prostřídat návštěvami nějakých památek. Berte to z jeho strany jako vstřícné gesto a dejte mu najevo, že ho umíte ocenit!

Rak

Trigon mezi Venuší a Jupiterem probíhá sice v pátek, ale jeho energie ovlivňuje celý týden. Najednou pochopíte, že máte štěstí opravdu na dosah ruky, a že je jen potřeba, abyste po něm dokázali sáhnout. Musíte však učinit první krok. Přestaňte kolem dotyčného jen kroužit a tvářit se, jako byste k němu nic necítili. Překonejte se a někam ho pozvěte. Litovat nebudete!

Lev

Trpělivost musíte mít nejen se svým milovaným partnerem, ale hlavně a především s jeho rodiči a staršími příbuznými. Neustále vám vnucují nějaké drahé dárky a nechápou, že o ně nestojíte. Vám se jen těžko vysvětluje, že je máte rádi bez jakýchkoliv podmínek - a to, zda vám něco dávají nebo nedávají, na vašem vztahu k nim nic teď ani v budoucnu nic nezmění.

Panna

To, že na vás miláček má v tomto týdnu daleko méně času, než obvykle, vám nijak zásadně nevadí. Konečně můžete dohnat to, co jste v posledních týdnech museli odkládat. Potkáte se s kamarády, přečtete pár knížek a možná i trochu doženete spánkový dluh. O víkendu si pak budete s miláčkem užívat zasloužené pohody a dlouho nepoznané partnerské harmonie.

Váhy

V mezilidských vztazích máte najednou jasno - dokonce tak, že partner má z vašeho projevu mžitky před očima. Opravdu nevidíte důvod, proč podléhat současnému trendu a předstírat, že jste s jeho bývalým životním druhem nejlepší kamarádi. Když se spolu náhodou uvidíte, budete se chovat korektně, ale to, abyste se scházeli a dokonce se přátelili, v úvahu nepřipadá.

Štír

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, musíte mluvit velice opatrně. Vy umíte slovem bodnout. Partner má zase sklon reagovat na všechno, co od vás slyší, vyloženě přecitlivěle. Navíc vašim slovům přikládá význam, který by vás ani nenapadl. Pokud nestojíte o zbytečné hádky, mluvte laskavě, vlídně a hlavně tak, aby se to dalo vyložit jen jediným způsobem.

Střelec

Zásadní vliv na všechny vaše vztahy vyvíjí Merkur, který se ve středu dostává do vašeho partnerského sektoru. Zatím jste si mohli stěžovat, že miláček mluví málo a tak, že se v tom, co vám říká, stejně nevyznáte. Teď se však rozpovídá způsobem, který vás skoro až vyděsí. Zjistíte, že přesně ví, co po vás chce, a nenechá vás na pochybách, že to taky získá...

Kozoroh

Týden je slibný, ale pořádně si užijete zejména o víkendu. Venuše ve vašem partnerském sektoru je pod příznivými aspekty a vy se dokážete s partnerem domluvit tak, aby ani jeden z vás neměl pocit, že se podřídil něčemu, čemu se podřídit nechtěl. Když se vám miláček začne svěřovat se svými sny, budete překvapení. Jsou totiž velice podobné tomu, co si přejete a po čem toužíte vy...

Vodnář

Ve středu, kdy do vašeho sektoru lásek a romantiky vstupuje Merkur, chytí vaše láska konečně druhý dech. Vás partner pochopí, že jste chyby dělali oba a vy s ním budete souhlasit. Navíc se můžete domluvit na to, že za minulostí uděláte tlustou čáru a začnete znovu. Obvykle taková předsevzetí moc nevycházejí, ale ve vašem případě to dopadne dobře!

Ryby

V citech se musíte chovat trpělivě. Netlačte na pilu, nevnucujte se víc, než je zdrávo. Dejte najevo svůj zájem, ale druhé straně dovolte, aby se sama rozhodla, zda ho chce či nechce přijmout. Když se v tomto týdnu nic nevyřeší a celá záležitost zůstane otevřená, nic se neděje. Užívejte si nezávazné komunikace, která se spokojí s tím, že naznačí, a čekejte, až se situace sama pohne kupředu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA