Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 24. týden (11.6.2018 - 17.6.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Láska je sice krásná věc, ale vy počítejte s tím, že na ni budete mít času daleko méně, než by se vám líbilo. Vaši pozornost plně absorbuje rodina a problémy, které musí řešit. Vy si dejte pozor, abyste se neprojevovali moc upřímně. To, co byste řekli, by sice bylo pravdivé od začátku do konce, ale nikdo by to neocenil. Navíc byste riskovali zbytečnou hádku.

Býk

Ukáže se, že váš životní druh je daleko rozumnější a předvídavější, než jste si mysleli. Když za ním přijdete s tím, co je podle vás neřešitelné, zareaguje naprosto nezvykle. Překvapí vás nejen tím, že ho vaše novinky nevyvedou z míry, ale i tím, že má připravené řešení, které vás ani nenapadlo. Ukáže se, že vás zná lépe, než se znáte sami, a taky vás má opravdu rád.

Blíženci

Venuše, která se ve středu hodně pozdě večer dostává do Lva a tím i do vašeho komunikačního sektoru, se vám o štěstí v lásce spolehlivě postará. S její pomocí dokážete umluvit i člověka, který o vás dosud nechtěl ani slyšet. Potíž je v tom, že v osobním kontaktu nebude zdaleka tak zajímavý jako ve snech, které jste o něm dosud spřádali a ve kterých jednal naprosto jinak.

Rak

Merkur, který se v úterý večer dostává do vašeho znamení, vás žene na internetové seznamky a další sociální sítě. Stačí, abyste jen naznačili, že se chcete seznámit a šance přijde. Osobní schůzku si však naplánujte na sobotu nebo na neděli. Ve čtvrtek nebo v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, byste svůj nový objev nevnímali tak objektivně, jak je třeba.

Lev

O tom, že dostanete každého, koho chcete, nepochybujte. Postará se o to Venuše, která se ve středu těsně před půlnocí dostává do vašeho znamení. Právě proto by však bylo rozumné, kdybyste se neomezovali na jednoho člověka, ale dali šanci i dalším, kteří o vás stojí. Čekají vás krásné tři týdny, kdy bude Venuše na vaší straně a kdy její pomoci musíte náležitě využít.

Panna

Sextil mezi Merkurem a Uranem vás nutí, abyste o lásce nejen mluvili, ale abyste nad ní i přemýšleli. Pozor si dávejte zejména na lidi, kteří vám vysvětlují, že největší štěstí je v rodině. Myslet si to můžete, ale dotyčnému na jeho špek neskočte. Kdyby byl tak skvělý, jak se vám snaží vysvětlit, určitě by na vás v tomto směru nezačal tlačit hned po prvních větách.

Váhy

Středeční novoluní v Blížencích se projeví neobyčejně intenzivně a navíc i pozitivně. Ke svému údivu zjistíte, že hledání partnera nemusíte omezit jen na své nejbližší okolí. Kdyby se stalo a z práce vás posílali na stáž nebo pracovní akci do ciziny, neváhejte a příležitost lapněte oběma rukama. Kromě pracovních šancí vás tam čeká i značná šance k nalezení nového partnera.

Štír

Představa, že se dá zvládnout všechno, dostane silně na frak. Jste sice dobří, ale bývalého partnera vaší nynější lásky se vám zkrotit nepodaří. Vašemu miláčkovi neustále vysvětluje, že byl jejich rozchod chyba a že se k sobě musí co nejdříve vrátit. Váš může žárlivost sice hodně trápit, ale přesto byste do vzniklé situace zasahovat neměli. Situaci byste tím jen zbytečně zkomplikovali.

Střelec

Novoluní ve vašem partnerském sektoru, a Venuše, která se dostává do Lva, vám dávají v lásce neobyčejné šance. Konečně se dokážete na sebe a své jednání podívat očima svého životního druha. Když k sobě budete dostatečně upřímní, pochopíte jak to, proč vás miluje, tak to, co mu na vás vadí. Zkuste si to zapamatovat. Pro další život s vaší nynější láskou to budou velmi cenné a důležité poznatky.

Kozoroh

V pondělí, kdy je Luna v Býku a tím i ve vašem sektoru lásek a romantiky, si budete opravdu užívat. Každá aktivita, kterou si se svým miláčkem naplánujete, dopadne víc než dobře. Kdybyste se však překonali a dali si rande stejně tak, jako když jste spolu teprve chodili, bylo by to ještě lepší. Svému miláčkovi byste dokázali, že jste spolu sice déle, ale na kvalitu vašeho vztahu to vliv nemá.

Vodnář

Sympatické novoluní ve svém sektoru romantiky zvládnete ve středu na výbornou. Kritický je však pátek, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Uranem. Už ráno se můžete těšit na celkem nezakrytý pokus o sbalení. Přijde ze strany, z níž ho nečekáte, a bude probíhat způsobem, který vás překvapní. Naštěstí se nenecháte zbláznit a zareagujete nejlépe, jak se dá.

Ryby

Změny, které chcete do vztahu zavést, musíte aktivovat hned na začátku týdne. Do středeční půlnoci bude na vaší straně stát Venuše z Raka, která dodá vašim slovům a prosbám náležitou průbojnost. Když navíc dokážete využít Merkura, který se v úterý večer do Raka přesouvá rovněž, můžete od svého miláčka získat i to, o čem dosud tvrdil, že to projde jen přes jeho mrtvolu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA