Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 27. týden (2.7.2018 - 8.7.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, co aktuálně prožíváte, vypadá sice jako naprosto náhodné setkání, ale ve skutečnosti jde o signál, který k vám vysílá osud. Nutí vás, abyste se překonali a svému štěstí vyšli alespoň trochu vstříc. Přestaňte předstírat, že vás opačné pohlaví nezajímá. Když se vám někdo líbí, chovejte se tak, aby pochopil, že to, co mezi vámi vzniká, je opravdu krásné a pro oba přínosné.

Býk

O víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, se těšte na přátelská sezení. Padne na nich sice trocha dvojsmyslných vtipů, ale to kupodivu nikomu nevadí. Všem je jasné, že jsou to žertíky, které mají jen vylepšit náladu, ale jež nikdo nebere vážně. Na vážné hovory o lásce to tentokrát nevypadá, ale to vám ani trochu nevadí. Nezávazná zábava vám sedí daleko víc!

Blíženci

Ke starým vztahům se odmítáte vracet, což je dobře. Když k vám přijde bývalá láska s tím, že byste si měli promluvit a pouvažovat o tom, zda byste se k sobě neměli vrátit, budete mít co dělat, abyste se nerozesmáli nahlas. Právě teď si totiž uvědomujete, jak jste rádi, že jste se jí zbavili. Přesto jí neříkejte, že to nepůjde, protože si konečně vychutnáváte život bez jejího dusivého objetí.

Rak

Využijte zaslouženého volna! Na dny od čtvrtka výše neplánujte žádné velké uklízení, o renovaci bytu nemluvě. Přednost dejte relaxaci ve všech podobách. Lidem, kteří mají dojem, že byste mohli projevit víc aktivity, s přehledem vysvětlete, že umění odpočívat je stejně důležité jako práce. Naštěstí máte vedle sebe partnera, který si bude sladkého nicnedělání rád užívat spolu s vámi.

Lev

I když jste se na svátky opravdu těšili a prodloužený čtyřdenní víkend byl vaším snem, hrozí, že nakonec bude všechno jinak. Při opozici mezi Merkurem a Marsem jste hodně citliví na všechny slovní provokace. To, že se jich dopustí váš milovaný partner, vás naštve ještě víc. Hrozí, že na jeho celkem nevinný vtípek zareagujete tak, že z toho bude nejen hádka, ale i hrozba rozchodem.

Panna

V úterý a ve středu, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru, se musíte s partnerem domluvit na spoustě důležitých věcí. Začnete sice tím, že je potřeba, abyste probrali dovolenou, ale řeč se záhy stočí na daleko vážnější téma. Najednou zjistíte, že spolu můžete mluvit o společné budoucnosti a nahlas si sdělovat to, co jste dosud brali jako své velmi soukromé životní sny.

Váhy

V jednoduchosti je opravdu krása. Pokud si nejste tak úplně jistí city, které k vám miláček chová, na nic nečekejte a přímo se ho zeptejte. Nejdříve bude překvapený, ale pak se s vámi začne docela vážně bavit. Vy mu řeknete, jak jste si vykládali jeho slova a činy - a on vám bude vysvětlovat, že to v žádném případě nemyslel tak, jak jste to vy pochopili.

Štír

Nejkrásnějším dnem v týdnu bude středa. Vaším sektorem lásek a romantiky prochází harmonická Luna a stará se, aby se vám na světě po všech stránkách líbilo. Kromě vašeho stabilního partnera se kolem vás začne motat i minimálně jeden další ctitel. Dobře víte, že cokoliv, co by mezi vámi vzniklo, nemá budoucnost, ale přesto si jeho zájem užíváte a po všech stránkách vychutnáváte.

Střelec

Když miláček přijde s tím, že byste si v rámci prodlouženého víkendu měli spolu někam vyrazit, je to nápad sice skvělý, ale bohužel přišel trochu pozdě. Jakmile začnete obvolávat penziony, zjistíte, že jsou všechny ty, do kterých byste se rádi podívali, obsazené. Nakonec se rozhodnete, že vyzkoušíte něco naprosto nového. Co kdybyste spojili dovolenou s nějakým sportem?

Kozoroh

Situace, do kterých se dostanete, jsou sice na jedné straně náročné, ale na druhé zase neobyčejně přínosné. V krizovém momentě, který vy zvládnete, spadne člověku, který se uchází o vaši přízeň, maska. Okamžitě vám sice začne vysvětlovat, že to nic není a že se jenom špatně vyjádřil. Vám ale svými výroky poskytne velice bohatý materiál k přemýšlení...

Vodnář

V době, kdy je Slunce v Raku, máte stejně jako v každém jiném roce práce až nad hlavu. Právě proto dokážete ocenit pozitivní přístup svého miláčka. Sám od sebe vám navrhne, že vám s prací pomůže. Vy byste však neměli jeho trpělivost provokovat víc, než je zdrávo. Bude rozumné, když alespoň o víkendu na veškerou práci zapomenete a budete se věnovat jen svým milovaným.

Ryby

Jde o velice příjemný týden, kdy mají zelenou i to, co obvykle považujete za neuskutečnitelné sny. Týká se to zejména neděle, kdy se Slunce ve vašem sektoru romantiky dostává do trigonu s Neptunem. Najednou zjistíte, že člověk, kterého jste dosud považovali za nedosažitelného, vyloženě čeká, až směrem k němu vyšlete ten správný signál...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA