Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 190. den (10.7.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Venuše, která se dostává do Panny, přináší do vašeho vztahu změnu. Pochopíte, že partnerovi nejde ani tak o lásku, jako o to, abyste se o něj starali.

Býk

Lidi, kteří se vás přijdou na něco zeptat, berte vážně. V duchu se můžete jejich otázkám usmívat, ale navenek se musíte tvářit neobyčejně seriózně.

Blíženci

Stacionární Jupiter v pracovním sektoru vám přináší vytoužené šance. Vrhněte se po nich dřív, než to udělá někdo, kdo vašich kvalit zdaleka nedosahuje.

Rak

Není důvod k panice! To, že se vám něco nepovede, je sice nemilé, ale tragédie to není. Smeťte střepy, zhluboka se nadechněte a začněte znovu.

Lev

Venuše odchází z vašeho znamení a vy se musíte víc snažit. City a projevy sympatií, které jste dosud získávali automaticky, si budete muset zasloužit.

Panna

Na energii stacionárního Jupitera můžete jen získat. Je však potřeba, abyste své názory prezentovali jako pravdu, o které moudrý člověk nepochybuje.

Váhy

Stacionární Jupiter ve vašem sektoru financí vám může přinést ohledně majetku zajímavé šance. Je jen třeba, abyste se nebáli a energicky po nich sáhli.

Štír

Venuše se dostává do vašeho sektoru přátel a vám se vrací pohoda. Partner vás konečně přestal podezírat ze všech nepravostí a začal normálně fungovat.

Střelec

Partner bude neustále mluvit do něčeho, čemu vůbec nerozumí. Dosud jste s ním měli trpělivost, ale teď je vám jasné, že si to budete muset vyříkat.

Kozoroh

Vstup Venuše do Panny uvítáte. Konečně se vztahy posunou tak, aby na vás milovaní neměli jen požadavky, ale taky si uvědomili, že práva máte i vy.

Vodnář

Nad člověkem, který vám začne vysvětlovat, že vás vlastně vůbec nepotřebuje, mávněte rukou. Ve skutečnosti se jen třese na to, aby se vám mohl svěřit.

Ryby

Jupiter vám může přinést nabídku na nečekanou dovolenou v exotické zemi. Berte to jako dar, který musíte vzít, protože jinak zmizí v nenávratnu.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA