Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 193. den (13.7.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Je sice pátek třináctého, ale vám to nic zlého nepřinese. Příjemně vás naopak překvapí rodina. Pochopí, že s vámi nemá cenu bojovat, a své plány vzdá.

Býk

Novoluní v Raku vás rozpovídá. Konečně pochopíte, že jsou záležitosti, které za vás nikdo jiný nevyřeší a které si musíte před rodinou obhájit sami.

Blíženci

Promluvte si s partnerem o rodinném hospodaření. Dokud nepochopí, že je za finance odpovědný stejně jako vy, bude k nim přistupovat jako malý harant...

Rak

Novoluní ve vašem znamení vás nutí k novým startům. Zapomeňte na staré prohry a bez obav a váhání se vrhněte vstříc novým vítězstvím a triumfům!

Lev

Novoluní ve vašem sektoru tajemství je velice příznivé. Pokud dlouho dobu pasete po zásadní informaci, dnes vám ji osud naservíruje na stříbrném tácu.

Panna

Party, na kterou vyrazíte, dopadne naprosto skvěle. Musíte si jen dávat pozor, abyste svým kouzlem osobnosti příliš nezastiňovali šťastného oslavence.

Váhy

Když něčemu nerozumíte, zeptejte se. Bude to lepší, než kdybyste tápali a předstírali znalosti, které vám chybí. Přímým dotazem vůbec nic nezkazíte.

Štír

Novoluní v Raku vás nutí k přemýšlení o dalším životě. Nápady, které budete mít, berte jako směrovky, které vás mají bezpečně dovést k úspěchům.

Střelec

Novoluní v Raku varuje před zbytečnými dluhy. Nabídku na kontokorent můžete sice prostudovat, ale pokud to jde, přijímat byste ji neměli.

Kozoroh

Když vás někdo začne kritizovat, zapomeňte na slušné vychování. Dotyčného chytněte a vyzvěte, aby buď to, co mluví, dokázal, nebo aby mlčel.

Vodnář

Představa, že se s partnerem bez problémů domluvíte, se ukáže jako trochu naivní. On by se domluvit chtěla, ale jeho příbuzní se postavili proti vám.

Ryby

Novoluní ve vašem sektoru lásek vám dá pro budoucnost novou naději. Musíte však s partnerem mluvit tak, aby pochopil, že to s ním myslíte vážně.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA