Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 195. den (15.7.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Debaty s bývalou láskou jsou sice nepříjemné, ale vyčistí vzduch. Rozejdete se s tím, že si vzájemně nic nedlužíte a že tedy můžete začít znovu.

Býk

Se vším důležitým počkejte na večer. Luna bude v Panně, realistické myšlení získá vrch a vy se domluvíte i s tím, s kým byste se během dne pohádali.

Blíženci

Nabídku na internetový nákup kosmetiky berte všemi deseti. Za velice slušnou cenu nakoupíte to, co jste dosud vnímali jako svůj nesplnitelný sen.

Rak

Smiřte se s tím, že si v neděli máte užívat, a pochopte, že takové užívání něco stojí. Stačí, abyste s dětmi navštívili pouť. Peníze budou jen lítat!

Lev

To, že jste velkorysí, je v pořádku. Přesto byste však za každou cenu neměli omlouvat jednání lidí, kteří se v poslední době chovají neomluvitelně.

Panna

To, že žárlíte, si nechte raději pro sebe. Váš životní druh je s tím sice smířený, ale kamarádům byste sloužili jako terč hodně ostrých žertů.

Váhy

Neděle se vyloupne naprosto dokonale. Při Luně ve Lvu se můžete těšit na obdiv, který vám opačné pohlaví bez ohledu na přítomnost partnera prokazuje.

Štír

To, že musíte něco opravit, není sice ten nejlepší nedělní program, ale vy s tím nic nenaděláte. Pusťte se do práce, která se odložit opravdu nedá.

Střelec

Kdyby to šlo, vyrazte za kulturou. Hudební festival pod širým nebem vám přinese zážitky, které jste kdysi prožívali, ale na něž jste dávno zapomněli.

Kozoroh

Všechno důležité nechte na večer, kdy je Luna v Panně. Konečně pochopíte, že nemá cenu, abyste se hádali tam, kde máte hledat soulad a pochopení.

Vodnář

Domluvte se s miláčkem na všem, co považujete za podstatné. Půjde to lehce. Sám uzná, že v nynějším patovém stavu už dále pokračovat nemůžete.

Ryby

S pochopením, které partnerovi prokazujete, to nepřehánějte. Když budete trvat na svém, bude atmosféra sice náročnější, ale on si vás bude víc vážit.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA