Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 198. den (18.7.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Opravdu nepotřebujete lidi, kteří vám budou vysvětlovat, co si máte myslet. V tomto ohledu se spolehněte na svou hlavu, která vám poradí nejlépe.

Býk

Nabídka zdravé výživy u vás neuspěje. Na člověka, který vám ji nabízí, se zle podíváte a v klidu si dopřejte něco z klasické české kuchyně.

Blíženci

Při Luně ve Vahách máte víc štěstí, než si objektivně zasloužíte. Bez problémů si promluvíte s nadřízeným a přimějete ho, aby vám dal za pravdu.

Rak

Volný čas byste měli trávit podle svého. Týká se to i dovolené. Partner může mít sice pocit, že byste měli být pořád spolu, ale to mu musíte vymluvit.

Lev

Večer, kdy se konečně zklidníte, počítejte s výčitkami svědomí. Uvědomíte si, že jste se od začátku prázdnin neozvali člověku, jemuž jste to slíbili.

Panna

O lásku člověka, kterého milujete, musíte tvrdě bojovat. Získáte ho, ale v hloubi duše budete přemýšlet, zda vám to vlastně všechno stálo za to.

Váhy

Vezměte partnera na jedno! Opět se přesvědčíte, že v neutrálním prostředí se některé ožehavé záležitosti řeší podstatně lépe než u rodinného stolu.19.7 - ČtvrtekS člověkem, který vám vyčítá, že ho nechápete a že mu nerozumíte, bude komunikace opravdu těžká. Dosud mu nedošlo, že pochopení se vynutit nedá.

Štír

Na zdrženlivé jednání vás moc neužije. Když máte šanci na to, abyste si život konečně uspořádali podle svých představ, neváháte a jdete do toho!

Střelec

Na dovolené si vhodně rozdělte den tak, abyste měli čas jak na partnera, tak na sebe. Jako odpočatí si jeho společnost vychutnáte podstatně lépe.

Kozoroh

Hlavně ráno hrozí, že narazíte někde, kde byste vůbec nemuseli. Týká se to zejména úředních osob. Uvědomte si, že hádku s policií vyhrát nedokážete!

Vodnář

Lidem, co mají pocit, že péče, kterou jim prokazujete, je samozřejmá, musíte vysvětlit, že to tak zdaleka není. Čím dřív to uděláte, tím to bude lepší.

Ryby

Musíte se doučit spoustu věcí, které jste během školní docházky zanedbali. Teď však pochopíte, že se bez nich neobejdete a začnete usilovně studovat.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA