Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 199. den (19.7.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Čím méně ode dne čekáte, tím lepší nakonec bude. Odpoledne budete v tak skvělé náladě, že o tom, že svět je v podstatě krásný, přesvědčíte i miláčka.

Býk

Není čas, abyste trochu utráceli i sami za sebe? Nejde o to, abyste si kupovali to, co nepotřebujete, ale o to, abyste do sebe neváhali investovat.

Blíženci

Luna ze Štíra se postará, abyste měli práce až nad hlavu. Navíc ji musíte skončit do zítřka tak, aby kolega mohl v pondělí nastoupit na dovolenou.

Rak

Nadšení, které jste pocítili pro svého nového ctitele, prudce opadá. Najednou chápete, že by vám do života nevnesl klid, ale ještě větší zmatky.

Lev

Na člověka, který si na vás otevře pusu, se jen široce usmívejte. Vyvedete ho tím z míry tak, že se nejdříve zarazí a pak začne normálně komunikovat.

Panna

Než se rozhodnete, že vyzkoušíte nový recept, chtějte vědět, jak má chutnat. Když zjistíte, že obsahuje koření, které rodina nesnáší, zařaďte zpátečku.

Váhy

S člověkem, který vám vyčítá, že ho nechápete a že mu nerozumíte, bude komunikace opravdu těžká. Dosud mu nedošlo, že pochopení se vynutit nedá.

Štír

O svého partnera se nebojte. I v situaci, kdy by se každý jiný vzdal, si umí říct o to, co má nárok, tak, že mu nakonec všichni raději vyhoví.

Střelec

Když si něčím nejste jistí, raději neriskujte. Zejména ranní rizika by se mohla negativně odrazit nejen na vaší náladě, ale i na stavu vašeho účtu.

Kozoroh

Když začne babička mluvit o tom, co vám chce odkázat, nepřerušujte ji. Vy máte možná pocit, že je to předčasné, ale ona to s vámi chce probrat.

Vodnář

Schůzky s bývalou láskou jsou riskantní. Je vám jasné, že se vůbec nezměnila. Přesto by stačil jen jeden pohled a vy byste v tom lítali znovu.

Ryby

Seznamujete se rádi, s chutí a hlavně rychle. Člověk, kterého odpoledne vidíte poprvé, naléhá tak, až s ním večer vyrazíte na večeři a třeba i na tanec!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA