Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 20. týden (14.5.2018 - 20.5.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Šance, že byste změnili názor svého miláčka, je celkem iluzorní. O vás se sice říká, že jste tvrdohlaví, ale když se podíváte na něj, zjistíte, že on je minimálně dvakrát tolik.

Býk

Počítejte s tím, že se neumí vyjadřovat. Vy ho sice znáte a žádné zvláštní závěry z toho nevyvozujete, ale kamarádi, kteří s ním zkušenosti nemají, by mohli být takříkajíc perplex.

Blíženci

Hlavně se nesnažte, aby vás vnímal jako kamaráda. Když jednou tento přístup získá, ani ho nenapadne, že by mohl vztah změnit a přesunout ho do partnerské roviny.

Rak

Některé věci byste měli raději vzdát. Bude to rozumnější, než kdybyste všechno lámali přes koleno a ze všech sil se snažili plnit zcela nelogická přání svého partnera.

Lev

Hlavně mu neraďte! Beran není v rozmaru. Může to vést k situaci, kdy se nad vašimi slovy vůbec nezamyslí a jen vám bude dělat naschvály.

Panna

To, že v jeho životě byly nějaké lásky, vás zajímat nemusí. Teď jste v jeho srdci jen vy - a taky se postaráte, aby tento stav hodně dlouho vydržel.

Váhy

Jeho rodinných akcí se raději vyvarujte. Hlavně o víkendu, kdy je Luna ve Lvu, se tam všichni budou předvádět tak, že se vám to líbit nebude.

Štír

Jsou věci, které byste neměli hnát pod tlakem-o společném životě mluvte tak, aby měl pocit, že může v každé chvíli vycouvat. S údivem zjistíte, že se mu coufat vlastně vůbec nechce.

Střelec

Důkazy lásky od něj nevyžadujete. Spokojíte se s tím, co vám dává sám a dobrovolně. Střízlivě myslícímu člověku, k nimž patříte, to bude naprosto stačit.

Kozoroh

Jeho hovory o zodpovědnosti pouštějte jedním uchem tam a druhým ven. Když se začnete brát vážně, propadnete frustraci a řeknete si toho daleko víc, než by bylo rozumné.

Vodnář

Z toho, že se vám při seznámení s Beranem zatočí hlava, žádné zásadní závěry nevyvozujte. Není to ani tak láska na první pohled jako hlásící se potíže s krční páteří.

Ryby

Opravdu nevidíte důvod, proč mu neustále vysvětlovat, že jste mu zůstali věrní. Buď to ví a není to potřeba - anebo to neví, a potom to není potřeba už vůbec.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA