Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 21. týden (21.5.2018 - 27.5.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Pomluvy si domů nepouštějte. Váš miláček není sice žádný anděl, ale vy ho znáte a víte, že jeho dobré stránky nad těmi problematickými silně převažují.

Býk

Jsou věci, na které se už dál vymlouvat nemůžete. Je prostě potřeba, abyste si s Beranem promluvili a rozhodli se, zda a v jaké podobě bude váš vztah pokračovat.

Blíženci

Jeho sportovní výkony byste měli alespoň pochválit. Když dodáte, že vy byste přes veškerou snahu něco takového nezvládli, Beranovi polichotíte a navíc se postaráte, aby vás do zbytečné aktivity nenudil,

Rak

Než mu vysvětlíte, co po něm vlastně chcete, bude to chvíli trvat, nesmíte se však naštvat a nahlas pochybovat o jeho inteligenci. Urazil by se a začal by vaši snahu bojkotovat kompletně.

Lev

S některými zvláštnostmi jeho povahy se smiřujete opravdu těžko. Neustále se přesvědčujete, že to přece není tak zlé - a nakonec si budete muset přiznat, že je to ještě o chlup horší.

Panna

Děláte deset věcí najednou a pak se divíte, že jste unavení. Když vám Beran vysvětlujete, že máte myslet nejen na práci, ale i na odpočinek, má pravdu.

Váhy

Než se s ním domluvíte, bude to chvíli trvat. Neustále vám skáče do řeči, vůbec si neuvědomuje, co mu říkáte a hlavně dává najevo, že mu váš problém připadá nepodstatný.

Štír

Nadšení z jeho společnosti opravdu nemusíte předstírat. Jste s ním moc rádi a snažíte se, aby si vaše společné chvíle užíval stejně, jako si je užíváte vy.

Střelec

Na váhání není čas, když zkonstatujete, že k němu něco cítíte, řekněte mu to tak, aby to bylo jednoznačné. Není to sice romantické, ale je to vyloženě praktické.

Kozoroh

V jeho společnosti hbitě sbíráte životní zkušenosti, které vám dosud chyběly. Občas si dokonce říkáte, že si nedovedete představit, jak jste bez něj dokázali vůbec žít.

Vodnář

Klidně s ním mluvte o tom, co si skutečně myslíte. Nemusíte se shodnout, ale protože máte jeden k druhému úctu, dopadne to nakonec dobře.

Ryby

To, že jste spolu něco pečlivě naplánovali a že vás to stálo hodně času, ještě neznamená, že se to musí uskutečnit. Když usoudíte, že by to nebylo dobré, klidně své plány přehodnoťte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA