Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 27. týden (2.7.2018 - 8.7.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

O tom, že se na vás dva někdo pokusí hodit své starosti, nepochybujte. Vy se mu však musíte spojenými silami postavit a přimět ho, aby svůj názor změnil.

Býk

S fyzickými výkony to přehánět nesmí. Může vám sice říct, že všechno, co si naplánoval, taky zvládne, ale to by byl z jeho strany poměrně zásadní omyl.

Blíženci

Na jeho společnost si velice rychle zvykáte. Objektivně ho znáte sice sotva pár týdnů, ale přesto máte pocit, jako byste spolu trávili už několik životů.

Rak

Konečně pochopíte, na čem mu doopravdy záleží. Bude s tím trochu problém, protože se vám potvrdí, že vy v jeho ctižádostivých životních plánech zaujímáte místo vyloženě okrajové.

Lev

Pozor si dávejte zejména ve čtvrtek. Jste pod vlivem opozice mezi Merkurem a Marsem. Hrozí, že na svého partnera vyjedete tak, že mír mezi vámi půjde do háje.

Panna

Potíže mohou být s účetnictvím. Zatímco vy chcete mít všechno v pořádku a průběžně na tom pracovat, má Beran pocit, že byste si po daních měli dát alespoň na chvíli pauzu.

Váhy

O samostatném životě velice rád mluví, ale s realizací je to horší. Zejména ve čtvrtek a v pátek sám pochopí, že by bez vás s životem poradil jen velmi obtížně.

Štír

Představa krásného prodlouženého víkendu se naplní. Svému Beranovi však musíte vysvětlit, že budete nejen pracovat, ale i odpočívat a užívat si jeden druhého.

Střelec

O soucitu, který k němu cítíte, nemusíte mluvit. Naprosto stačí, když se na něj usmějete a dáte mu najevo, že situaci, v níž se nachází, opravdu chápete.

Kozoroh

Neustále mu ustupujete, ale zjišťujete, že to opravdu k ničemu není. Bude lepší, když se v kritické chvíli zapřete a dáte mu najevo, že o ústupcích nemůže být řeč.

Vodnář

S bývalým partnerem z tohoto znamení je to těžké. Pokaždé, když máte pocit, že jste se od něj konečně osvobodili, se objeví a celý kolotoč začne znovu.

Ryby

Jde o týden, který je pro něj opravdu náročný a proto se může chovat nestandardně. Uvědomte si to dřív, než pozvednete hlas a začnete se na něj rozčilovat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA