Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 28. týden (9.7.2018 - 15.7.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Nepřemýšlejte o tom, co jste ve vztahu k němu dosud dělali špatně. Soustřeďte se spíše na to, co se vám podařilo a co by tedy mělo cenu rozvíjet.

Býk

Jakmile se dozvíte, že něco nejde, je to pro vás vysoce motivační sdělení. Musíte jen přemýšlet, zda vás do toho Beran nenavedl proto, abyste udělali něco, do čeho se jemu nechce.

Blíženci

Neustále si stěžuje, že se pořád jen nudí-počítejte s tím, že bude chtít vyzkoušet nějaký adrenalinový sport. Ten chce použít jako nástroj, kterým nudu spolehlivě odežene.

Rak

O starosti se vám postarají vaši chlupatí mazlíčci-hlídání, které jste pro ně zajistili na dovolenou, najednou padne. Naštěstí máte kamarády, kteří vám vytrhnou trn z paty.

Lev

Komunikaci s naštvaným Beranem utněte hned v zárodku. Opravdu není potřeba, abyste jeho negativní náladu a z ní vyplývající pesimistický postoj k životu převzali i vy.

Panna

Opravdu nevidíte důvod, proč vycházet vstříc někomu, kdo si to podle vás nezaslouží. Počítejte však s tím, že vás Beran přesvědčí, abyste mu dali ještě jednu šanci.

Váhy

Počítejte s tím, že vás technika může takříkajíc vyšplouchnout. Vsaďte na staré zkušenosti a na dovolenou si kromě navigace sbalte i zcela staromódní silniční atlas v knižní podobě.

Štír

O ničem jiném než o svých problémech s vámi mluvit nedokáže. Zatím jste trpěliví, ale už přemýšlíte, kdy mu řeknete, že jste si svou lásku představovali trochu jinak.

Střelec

I když vám srdce puká, odmítněte ho! Nahlas to sice neřekne, ale z jeho jednání je zřejmé, že byste mu sloužili jen jako dlaha na čerstvě zlomené srdce.

Kozoroh

Počítejte s tím, že na něj můžete narazit. Beran je zvyklý, že mu kvůli jeho bojovnému duchu každý ustupuje, a nedokáže se smířit s tím, že to vy neděláte a dělat nehodláte.

Vodnář

Vzpomínky na začátek vašeho vztahu jsou lehce nostalgické. Když si však uvědomíte, co všechno jste během něj museli prožít, usoudíte, že byste se vrátit nechtěli.

Ryby

Veškeré úvahy o tom, co jste během vašeho vztahu dělali špatně, si odpusťte. To, že jste se nejdříve sešli a pak rozešli, se v životě stává - a ničí vina to není.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA